Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna. Sorin Grindeanu, apel catre membrii PSD: Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare

B1 B1,
Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna. Sorin Grindeanu, apel catre membrii PSD: Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare

Dupa tot scandalul de miercuri, cand coalitia PSD si ALDE i-a retras sprijinul politic premierul Sorin Grindeanu, dar aceasta a refuzat sa isi inainteze demisia, joi acesta revine cu un mesaj si. continuă pe B1

Grindeanu, mesaj catre membrii PSD:Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Premierul Sorin Grindeanu a postat un scurt mesaj pe pagina sa de Facebook, multumind pesedistilor care l-au sustinut si spunandu-le membrilor PSD sa nu le fie frica si sa fie de partea buna.

Grindeanu, mesaj pentru colegii din PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis joi membrilor PSD sa nu le fie frica sa fie de partea buna, spunand ca Romania are nevoie de responsabilitate in actul de guvernare. Le multumesc.

Grindeanu nu renunta si vine cu un mesaj pentru PSD-isti: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Premierul Sorin Grindeanu a transmis, printr-un mesaj pe Facebook, un mesaj de multumire pentru sustinatorii sai si le-a cerut sa nu le fie frica sa fie de partea buna.

Premierul Sorin Grindeanu, mesaj catre sustinatorii sai: Nu va fie frica sa fiti de partea buna!

Premierul Sorin Grideanu a adresat, joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj tuturor sustinatorilor sai.

Surse: Sorin Grindeanu, exclus din PSD; social-democratii depun motiune de cenzura

ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic Liderul PMP, Traian Basescu, a afirmat astazi ca premierul Sorin Grindeanu este obligat de Constitutie sa isi faca Guvern. *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

PSD l-a exclus pe Sorin Grindeanu si va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului

ACTUALIZARE 17:19 Liviu Dragnea: Am aprobat, in unanimitate, excluderea lui Sorin Grindeanu din partid *Liderul PSD: Luni depunem motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu, miercuri va fi votata Conducerea PSD a votat astazi pentru excluderea lui Sorin Grindeanu din partid si pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului, a anuntat liderul formatiunii, Liviu Dragnea. *ACTUALIZARE 17:13 Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia *ACTUALIZARE 17:06 Rares Bogdan: Din noul Guvern for face parte Victor Ponta, Mircea Geoana, Ioan Rus, Valeriu Zgonea, Daniel Constantin, Orlando Teodorovici, Viorel Stefan *ACTUALIZARE 16:36 Calin Popescu-Tariceanu: Am hotarat impreuna cu PSD sa depunem luni o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu *ACTUALIZARE 15:51 Basescu: Daca Dragnea isi face iluzii ca o motiune impotriva Guvernului Grindeanu va trece prin Parlament, se insala amarnic *ACTUALIZARE 15:26 Premierul Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, au decis membrii Comitetului Executiv al partidului, reuniti in sedinta, potrivit unor surse politice. De asemenea, social-democratii urmeaza sa depuna motiune de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu. *ACTUALIZARE 15:24 Surse: Victor Ponta va fi numit sef al Secretariatului General al Guvernului *ACTUALIZARE 14:47 USR cere alegeri anticipate *ACTUALIZARE 14:36 Surse: Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu urmeaza sa fie depusa luni *ACTUALIZARE 14:20 Tudorel Toader: Iesirea din criza se face prin mecanismele constitutionale ale legii fundamentale *ACTUALIZARE 14:18 Grindeanu, inaintea sedintei CExN: Nu ma agat de functie. Exista riscul ca PSD sa piarda guvernarea, cantariti bine *ACTUALIZARE 14:09 Sedinta PSD de la sediul din Kiseleff a inceput: varianta luata in calcul, motiunea de cenzura *ACTUALIZARE 12:38 Ministrul Justitiei: in cercuri restranse am comunicat inca de ieri faptul ca nu ma voi tine de functie *ACTUALIZARE 11:10 Dobrovolschi: Nu ne aflam in situatia demisiei sau revocarii premierului *ACTUALIZARE 10:29 Carmen Dan: Demisiile noastre au fost depuse la SGG, dar inteleg ca nu toti ministrii au demisionat *ACTUALIZARE 10:25 Tudorel Toader a demisionat *ACTUALIZARE 10:00 Grindeanu, catre membrii PSD: Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna *ACTUALIZARE 08: 46 Tudorel Toader: Sunt inca ministrul Justitiei, dar voi respecta deciziile politice si juridice dupa retragerea sprijinului *ACTUALIZARE 08:28 Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala provocata de PSD prin retragerea sustinerii premierului Grindeanu *ACTUALIZARE 08:15 Lia Olguta Vasilescu: Se pare ca dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale *ACTUALIZARE 07:36 Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid.

Sorin Grindeanu, nou apel catre toti membrii PSD: Va propun o larga consultare in partid

Premierul Sorin Grindeanu lanseaza o propunere catre toti membrii PSD exact in momentul in care liderii partidului, care au votat miercuri retragerea sprijinului politic, incepeau sedinta.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

Sorin Grindeanu nu cedeaza: Nu imi dau demisia. Acesta e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. Voi ramane in PSD (VIDEO)

Criza politica din Romania se adanceste. Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu isi da demisia din functia de premier, dupa ce a ramas fara sprijin politic din partea coalitiei de.

Tariceanu: ALDE a decis retragerea sprijinului premierului Sorin Grindeanu. Asteptam decizia PSD

ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu. Liderul formatiunii a subliniat ca ministrii ALDE au demisiile pregatite, fiind gata sa fie depuse. De asemenea, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca asteapta decizia PSD in ceea e priveste situatia lui Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )