Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fifor: Cand va avea loc Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Fifor: Cand va avea loc Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 . continuă pe România Liberă

Fifor: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale va avea loc in 3 august

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

UPDATE Fifor: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale va avea loc pe 3 august

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul Romania TV, ca data Congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3 august.

CAND va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC?! E mai APROAPE decat credeti! SE VA iNTAMPLA in 2019!

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce se va intampla in 2019! INCENDIAR! MADALINA GHENEA, PRINSA iN FAPT CU MILIONARUL! VEZI AICI UNDE I-A PUS MANA GALERIE FOTO) Astfel, dupa scrierile lui, acest an va.

28.109 de MORTI! Acesta este BILANTUL celebrei PREZICATOARE! A anuntat MARELE MACEL. Cand va avea LOC

Maria Ghiorghiu a dat o veste devastatoare. LACRIMI iN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO SANSA GALERIE FOTO) Celebra clarvazatoare prevede o tragedie.

CAND va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC?! Detalii despre PROFETIA care SOCHEAZA toata tara

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. BOMBA iN ROMANIA! ELODIA, GASITA iN CONGELATORUL LUI CIOACA!? LA ASTA NU SE ASTEPTA NIMENI Dupa scrierile.

Mouratoglou, cuvinte de lauda pentru Cori Gauff: Stiam calitatile sale de cand avea 10 ani. Joaca la un nivel decent de Top 20

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit intr-un interviu despre noua senzatie din tenisul feminin, Cori Gauff 313 WTA, 15 ani), ajunsa in optimi la Wimbledon. Tehnicianul francez a lucrat alaturi de americanca la academia sa din sudul Frantei, pe vremea cand Gauff avea 10 ani. Mouratoglou are numai cuvinte de lauda pentru fosta sa eleva, fiind de parere ca joaca la un nivel decent de Top 20.

ADMITERE LICEU 2019. Cand are loc repartizarea computerizata

Miercuri, 3 iulie, incepe completarea fiselor cu optiunile elevilor pentru admiterea la liceu. Potrivit calendarului de admitere la liceu pentru anul scolar 2019 2020, publicat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )