Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO Cel mai mare fan al lui Dolanescu: el a fost in muzica populara precum Eminescu in poezie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare fan al lui Dolanescu: el a fost in muzica populara precum Eminescu in poezie

Cel mai mare fan al lui Ion Dolanescu, din Targoviste, si-a adus aminte ca indragitul interpret ar fi implinit pe 25 ianuarie 70 de ani. Vasile Neagu ne-a povestit ca atat de mult iubea muzica lui Dolanescu, incat, in anii 70 o asculta la galena, pentru ca in comuna sa natala nu exista curent electric. continuă pe Adevărul

Londra: A fost inaugurat cel mai mare pod din lume alimentat cu energie solara

Cel mai mare pod din lume alimentat cu energie solara, Blackfriars Bridge, a fost inaugurat, miercuri, la Londra. Podul, care traverseaza raul Tamisa, s-a aflat in constructie timp de cinci ani, cu o pauza in.

Turcia, tara cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Romania se afla pe pozitia a 45-a

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de.

TOPUL tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care Romania se afla pe pozitia a 45-a. Desi China este de.

Marea Britanie: Rata somajului a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a anuntat ca va lua in considerare majorarea dobanzii cheie de 0,5%, conform Mediafax. Declinul ratei somajului a depasit cu mult asteptarile analistilor, care anticipau un nivel de 7,3%, relateaza The Guardian. In urma informatiei, lira sterlina a urcat la cel mai .

Rata somajului din Marea Britanie, cel mai mare declin din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie. Asta inseamna ca se plaseaza foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la.

Topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor. Pe ce loc se afla Romania?

Turcia, Irlanda si Marea Britanie ocupa primele trei pozitii in topul tarilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, clasament in care se regaseste si Romania.

Sapte ardeleni au pornit spre Africa la cel mai mare raliu caritabil din lume

Echipa Transilvania 4 Africa a plecat astazi, la ora 13. 00, in raliul Budapesta-Bamako, cel mai renumit si mai mare raliu caritabil din lume. Echipajul va parcurge, timp de doua saptamani, 9 tari si peste 9. 000 de kilometri prin Europa si Africa, destinatia finala fiind Banjul, capitala Gambiei.

VIDEO Bullets over Lipscani, cel mai savuros spectacol din teatrul independent, implineste 3 ani de la premiera

Bullets over Lipscani, o comedie alerta, plina de ritm, dupa texte de Woody Allen, in cheia clasicelor filme noir americane ale anilor '40, implineste 3 ani de la premiera. Reprezentatia aniversara se joaca joi, la ora 18:45, la Godot Cafe Teatru. Noi am facut Bullets over Lipscani ca o susa si a crescut dincolo de chestia asta. Bullets over Lipscani are cel mai mare succes dintre spectacolele sale - n. red. ), se joaca cel mai mult, marturisea regizorul Eugen Gyemant intr-un interviu acordat Hotnews. ro. Bullets over Lipscani a obtinut premiile pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) si Cel mai bun regizor Eugen Gyemant) la Maratonul Teatrului Independent 2012 si premiul pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) la prima editie a Festivalului National de Teatru Independent 2013).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )