Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cum arata distantarea fizica pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, inghesuiti din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au asteptat inghesuiti in spatiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza numarului mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor. continuă pe Hotnews

Cum arata noua gara de la Aeroportul Otopeni. Ce schimbari s-au facut in pandemie

O echipa a Antenei 3 a filmat in premiera din Turnul de Control al aeroportului Otopeni noua statie de tren care ar putea fi gata la sfarsitul lunii august. Cand va fi inaugurata, pasagerii vor putea ajunge in doar 20 de minute din Gara de Nord la aeroport, fara sa mai aiba emotii ca ar putea pierde avionul din cauza aglomeratiei de pe DN1.

Ce se intampla daca termometrul te inregistreaza cu o valoare prea mare in Aeroportul Otopeni

Trei aparate, trei temperaturi diferite pentru acelasi pasager, pe aeroportul Otopeni! in aceste conditii, din momentul reluarii zborurilor, nu a fost nimeni intors din drum din cauza temperaturii prea ridicate, chiar daca termoscanner-ele au aratat valori peste pragul admis de 37. 3 grade.

FOTO Controalele anti-Covid blocheaza Aeroportul Henri Coanda. Sute de oameni, inghesuiti pe culoarul Sosire: Situatia va deveni critica

Sute de pasageri care au aterizat vineri cu mai multe curse sosite la intervale scurte s-au inghesuit pe culoarul de iesire al Aeroportului Henri Coanda. Cauza este numarul mic de angajati ai Directiei de Sanatate Publica DSP) care proceseaza declaratiile calatorilor, sustin reprezentantii aeroportului.

Incendiu la un depozit de armament al MApN de pe Aeroportul Otopeni

Un incendiu a izbucnit, in aceasta seara, la un depozit de armamanet al Ministerului Apararii Nationale MApN) din cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )