Libnet.ro
UNICEF

21:30

FRANTA: Hollande si Valls, crestere istorica in sondaje dupa atentate

România Liberă România Liberă,
FRANTA: Hollande si Valls, crestere istorica in sondaje dupa atentate

Presedintele francez, Francois Hollande, a inregistrat o crestere istorica a popularitatii, de 21 de puncte si a ajuns la 40 la suta, se arata intr-un sondaj de opinie publicat luni. inainte de atentate, presedintele francez era cotat de presa de la Paris cu 10%, desi se pare ca procentul adevarat era de 4 sau 5%. Si premierul Valls a punctat in sondaje. Valls a castigat 17 puncte, ajungand la 61 la suta cota de popularitate, superioara celei de la preluarea functiei, in aprilie 2014. continuă pe România Liberă

Franta: Popularitatea lui Francois Hollande a inregistrat o crestere istorica

Francois Hollande, care pana recent era cel mai putin popular presedinte al Frantei, a cunoscut o crestere spectaculoasa de popularitatea, de la 19% pana la 40%, arata sondajele citate de AFP.

Efectul neasteptat al atentatelor teroriste din Franta. Popularitatea lui Hollande, crestere istorica

Francois Hollande, pana recent cel mai nepopular dintre presedintii francezi, a inregistrat o crestere istorica a popularitatii de 21%, ajungand la o cota de 40%, potrivit unui sondaj de opinie realizat.

Francois Hollande, crestere istorica a popularitatii, in urma atacurilor de la Paris

Francois Hollande a inregistrat o crestere istorica a popularitatii de 21%, ajungand la o cota de 40%, in urma atacurilor de la Paris, conform unui sondaj de opinie realizat de Ifop, citat de AFP. Potrivit lui.

Francois Hollande, mai popular printre francezi dupa atentatele din Paris

Francois Hollande, care a atins cote reduse de popularitate in ultima vreme, a inregistrat o crestere istorica a popularitatii, de 21%, opiniile favorabile in privinta lui totalizand acum 40%, conform unui sondaj dat publicitatii luni, relateaza AFP.

Francois Hollande creste in sondaje, dupa atentatul terorist de la Paris

Popularitatea presedintelui Francois Hollande, aflata la cel mai scazut nivel inainte de atentatele comise saptamana trecuta la Paris, a inregistrat o crestere de zece puncte procentuale intr-o saptamana si atinge 34% opinii favorabile, potrivit unui sondaj publicat sambata, anunta Mediafax.

O noua serie de incidente in Franta releva atmosfera tensionata dupa atentate

Un steag incendiat si inlocuit cu unul marocan, militari amenintati cu arma in fata unei scoli evreiesti ori amenintari pe retele de socializare fac parte dintr-o noua serie de incidente care releva o tensiune inca puternica in Franta, dupa atacurile jihadiste care au indoliat tara, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )