Libnet.ro
UNICEF

18:15

GABRIELA FIREA: Autoritatile guvernamentale sa ia masuri impotriva Sierra Quadrant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Autoritatile guvernamentale sa ia masuri impotriva Sierra Quadrant

In sedinta Comitetului Creditorilor ELCEN de astazi, in care s-a analizat posibilitatea intreruperii livrarii agentului termic catre RADET, in conditiile in care RADET continua sa nu isi onoreze obligatiile de plata, nu a fost luata nicio decizie, urmand ca administratorul judiciar sa convoace in saptamanile urmatoare o noua sedinta, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, masuri privind combaterea ambroziei din Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, i-a convocat astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in cadrul unui comandament, pe toti factorii responsabili cu implementarea planului de masuri privind.

Gabriela Firea vrea sa-i acorde guvernatorului Mugur Isarescu titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Primarul Gabriela Firea vrea sa-i confere titlul de cetatean de onoare guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, pentru contributia la dezvoltarea urbei, potrivit unui proiect care se afla pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 17 septembrie. in urma cu circa 20 de ani, Gabriela Firea a fost consilier pentru relatii publice si imagine a premierului Mugur Isarescu.

Gabriela Firea vrea aplicarea amenzilor maxime pentru proprietarii de terenuri care nu starpesc ambrozia. Amenda minima este 750 lei, dar in Bucuresti s-au dat doar 9 amenzi

Primaria Capitalei cere aplicarea amenzii maxime pentru proprietarii care nu-si curata terenurile de ambrozie, a anuntat primarul Gabriela Firea in cadrul unui comandament organizat miercuri de municipalitate. Aproape de finalul sezonului de inflorire, Gabriela Firea a declarat ca legislatia de combatere a ambroziei trebuie imbunatatita, fiindca amenzile sunt prea mici, motiv pentru care rezultatele de combatere a plantei nu sunt cele asteptate. Totusi, potrivit primarului general, in Bucuresti au fost aplicate 43 de avertismente si 9 amenzi. in total, in domeniul privat au fost identificate 347 terenuri cu ambrozie de catre primariile de sector.

PNL Bucuresti o da in judecata pe Gabriela Firea. Violeta Alexandru: Doamna primar general se comporta ca si cum bugetul public este compus din banii domniei sale(VIDEO)

Liderul PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca organizatia din Capitala a PNL o va actiona in instanta pe Gabriela Firea. Liberalii bucuresteni sustin ca.

Gabriela Firea vrea sa il faca cetatean de onoare al Capitalei pe Mugur Isarescu

Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu ar putea deveni cetatean de onoare al Capitalei, potrivit unei propuneri lansate chiar de primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea, anunt asteptat de toti bucurestenii: Nu am renuntat la ideea gratuitatii la transportul STB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu a renuntat la ideea gratuitatii pentru mijloacele de transport in comun ale STB. intrebata de jurnalisti cu prilejul prezentei sale la Scoala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )