Libnet.ro
UNICEF

18:30

George Motoi: Nu pot sa joc rolul unui tigan. Actorul a refuzat sa joace in telenovele

Adevărul Adevărul,
George Motoi: Nu pot sa joc rolul unui tigan. Actorul a refuzat sa joace in telenovele

Inalt, suplu, elegant, cu o tinuta artistocrata. Asa era actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani. Cand spui George Motoi, te gandesti la marile lui roluri: Caligula, Vlaicu-Voda sau Alexandru Lapusneanu. continuă pe Adevărul

Actorul George Motoi a murit la varsta de 79 de ani

Actorul George Motoi a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, potrivit unui anunt facut de fiica acestuia pe pagina de Facebook a artistului, anunta B1 TV. Tatal meu si-a trait viata cu discretie si.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri

Trupul neinsufletit al actorului George Motoi va fi depus joi, 5 martie, la capela Cimitirului Sfanta Vineri, iar inmormantarea va avea loc vineri, 6 martie 2015, potrivit unui anunt postat pe site-ul Teatrului.

A murit actorul George Motoi

Actorul si regizorul George Motoi a murit in aceasta dimineata, dupa ce mai multi ani s-a luptat cu o boala necrutatoare. George Motoi implinise 79 de ani pe 22 ianuarie. Acesta le-a cerut atat familiei, cat.

Actorul George Motoi a murit. Reactiile colegilor de scena

Actorul George Motoi a murit, miercuri, la varsta de 79 de ani, a anuntat familia acestuia pe pagina de Facebook a artistului, relateaza Mediafax.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, intr-un cimitir din Bucuresti

Actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, se arata pe site-ul Teatrului National din Bucuresti, conform Mediafax.

FOTO+VIDEO. Cine a fost actorul George Motoi

Om de teatru, actor si regizor, George Motoi s-a nascut in anul 1936, in Arman, in judetul Caliacra. A fost unul dintre actorii de prim rang ai tarii, informeaza Wikipedia.

Reactiile publice la moartea lui George Motoi

Actorul Mircea Diaconu a declarat ca George Motoi a fost un om de o calitate ireprosabila si aprecizat ca ii pare foarte rau pentru trecerea in nefiinta a artistului, informeaza Mediafax.

Vladimir Gaitan, la moartea lui George Motoi: Regret si constat ca ne rarim tot mai mult

Vladimir Gaitan declara ca l-a pretuit pe George Motoi, care a incetat din viata miercuri, la varsta de 79 de ani. Actorul spune ca regreta si ca nimic nu inlocuieste golul lasat de acesti oameni.

Reactia actorilor la moartea lui George Motoi

Actorul Mircea Diaconu a declarat ca George Motoi a fost un om de o calitate ireprosabila si aprecizat ca ii pare foarte rau pentru trecerea in nefiinta a artistului, informeaza Mediafax.

Leonardo DiCaprio va juca rolul unui barbat cu 24 de personalitati

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca intr-un nou film, intitulat The Crowded Room, in care va interpreta rolul personajului principal, un barbat care are 24 de personalitati, informeaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )