Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gest important pe care il face Darren Cahill pentru Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Gest important pe care il face Darren Cahill pentru Simona Halep

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al turneului de la US Open, unde a pierdut in fata estoniencei Kaia Kanepi. continuă pe Adevărul

Darren Cahill: Cnd devine emotionala, Simona pierde foarte multe puncte, trebuie sa renunte la asta

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit pentru prima data dupa eliminarea Simonei Halep din primul tur de la turneul US Open. Australianul a sustinut ca Simona nu se mai poate concentra in momentul in care se enerveaza, iar acest lucru o face sa piarda multe puncte si sa ajunga sa fie eliminata din competitii, potrivit Mediafax.

Simona Halep s-a intors acasa si a clarificat situatia relatiei cu Darren Cahill. Ce se va intampla cu australianul

Simona Halep a revenit in Romania dupa prestatia dezamagitoare de la US Open, acolo unde a fost eliminata chiar in primul tur.

Darren Cahill a explicat de ce a pierdut Simona Halep in primul tur la US Open. Ce s-a intamplat in meciul cu Kaia Kanepi

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al turnuelui de la US Open, dupa o infrangere surprinzatoare in fasa estoniencei Kaia Kanepi.

Acidul hialuronic, substanta care face minuni pentru sanatate !

Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in corpul uman. Se gaseste in cele mai mari concentratii in lichidele ce au legatura cu ochii si in zona articulatiilor. Acidul hialuronic, care.

Nu reusesti sa adormi? Remediul simplu care face miracole pentru tine

Daca nu reusesti sa adormi seara, trebuie sa stii ca ai la indeamana un remediu simplu si natural care se afla deja in casa ta. Persoanele care sufera de insomnie ar trebui sa incerce acest truc, inainte de a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )