Libnet.ro
UNICEF

22:45

Insula iubirii a debutat pe locul doi in topul audientelor: cati romani au urmarit noul reality-show de la Antena 1

Adevărul Adevărul,
Insula iubirii a debutat pe locul doi in topul audientelor: cati romani au urmarit noul reality-show de la Antena 1

Debutul reality-show-ului Temptation Island Insula iubirii, productie filmata in Thailanda care pune la incercare relatia a patru cupluri, a plasat postul Antena 1 pe locul doi in topul audientelor, dupa principalul concurent, Pro TV, scrie Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume: Tenismena a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova

De luni, Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume. Chiar daca a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, jucatoarea din Constanta a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova,.

VIDEO OFICIAL Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA - Andreea Mitu a urcat pe 100

Simona Halep a urcat in mod oficial pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Maria Sharapova. Cu 7. 755 de puncte acumulate, Simona este intrecuta doar de Serena Williams 9. 981 puncte). Andreea Mitu se afla la cea mai buna performanta din cariera: a urcat pe locul 100. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Romanii au talent isi fidelizeaza telespectatorii si se mentine pe prima pozitie in topul audientelor

Show-ul Romanii au talent, difuzat vineri seara, 24 aprile, la Pro TV, a avut o audienta medie foarte apropiata de cifrele editiei de saptamana trecuta, cand emisiunea a inregistrat o crestere la nivelul audientelor, comparativ cu editia speciala de Paste.

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii

Romanca Simona Halep a revenit pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria Sarapova, fostul.

Simona Halep: Sunt mandra ca am ajuns pe locul doi. Vreau doar sa raman concentrata la fiecare meci si sa vad cat de departe pot ajunge la fiecare turneu

Simona Halep s-a declarat mandra pentru ca, incepand de luni, va redeveni numarul doi mondial in clasamentul WTA, insa a subliniat ca obiectivul sau este acela de a ramane concentrata la fiecare meci. Nu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )