Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii: Starea medicului Catalin Denciu este stationara. Va fi operat si ar putea fi detubat. Sotia lui va merge in Belgia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca medicul Catalin Denciu se afla in stare stabila, iar saptamana viitoare ar puteafi detubat si supus unor interventii chirurgicale de grafare. Medicul a.

Noi informatii despre medicul erou transferat in Belgia. Care este starea sa acum

Ministerul Sanatatii a transmis, vineri, informatii noi privind starea medicului erou de la Piatra Neamt. Potrivit reprezentantilor ministerului, starea medicului Catalin Denciu este stabila.

Nelu Tataru, despre medicul-erou Catalin Denciu, internat de 8 zile in Belgia: Va fi operat saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, duminica, despre medicul-erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt cand a incercat sa salveze pacientii, ca este internat de opt zile la Bruxelles, starea sa este stationara si ar putea fi detubat saptamana viitoare, cand se va interveni si chirurgical.

Ce i-a transmis Nelu Tataru sotiei doctorului erou. Momente halucinante

Incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a lasat in urma familii indurerate, copii fara parinti, dar si o sotie care se roaga pentru Catalin Denciu, cel care a incercat sa salveze pacienti din fata flacarilor. Declaratiile facute despre acesta de catre Ministrul Sanatatii au infuriat-o pe femeie. Iata ce i-a transmis apoi Nelu Tataru .

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Nelu Tataru, la lansarea programului de guvernare al PNL: Ne gandim sa construim 3 spitale regionale pana in 2024. Alte 10 vor fi ridicate de la zero si 25 vor fi renovate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca liberalii isi propun sa reformeze din temelii sistemul sanitar din Romania. El a pr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )