Libnet.ro
UNICEF

22:30

Kate si William au ales un nume pentru bebelusul regal.

România Liberă România Liberă,
Kate si William au ales un nume pentru bebelusul regal.

Printul William si sotia sa Kate au ales deja numele pentru bebelusul regal. Acesta se va numi George Alexander Louis. Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis, a comunicat Palatul Kensington,potrivit CNN. Cuplul princiar a asteptat doua zile inainte de anuntarea deciziei privind prenumele bebelusului regal. Casele de pariuri din Marea Britanie au anticipat ca bebelusul regal va purta numele de George. Primul copil al printului William si . continuă pe România Liberă

Kate si William au ales un NUME pentru bebelusul regal. Vezi cum se va numi printul monstenitor.

Printul William si sotia sa Kate au ales deja numele pentru bebelusul regal. Acesta se va numi George Alexander Louis. Ducele si ducesa de Cambridge au decis ca numele fiului lor sa fie George Alexander Louis, a comunicat Palatul Kensington,potrivit CNN. Citeste si Coincidenta sau nu? Asemanari INCREDIBILE intre Kate si Diana la iesirea din maternitate Cuplul princiar a asteptat doua zile inainte de anuntarea deciziei privind prenumele bebelusului regal. Casele de pariuri din Marea .

Primele imagini cu bebelusul regal. Printul William si ducesa Kate l-au prezentat pe noul mostenitor al tronului Marii Britanii

Printul William si ducesa Kate l-au prezentat pe bebelusul lor, marti seara, jurnalistilor prezenti in fata maternitatii St. Mary din Londra. Un comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa br.

PRIMELE IMAGINI cu bebelusul regal. Printul William: Seamana cu Kate.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor au parasit maternitatea marti seara. Printul a declarat ca este un moment emotionat, iar ducesa a adaugat ca orice parinte cunoaste acest sentiment. Este un baiat mare, e destul de greu, a fost prima reactie a printului William, la iesirea din maternitate. Cei trei s-au oprit cateva minute pentru a saluta multimea de admiratori si a vorbi cu jurnalistii. Seamana cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate, a glumit printul William. Ducele .

Agentiile de pariuri din Regatul Unit sunt suprasolicitate: britanicii pariaza ce nume va primi bebelusul regal

Britanicii s-au inghesuit la agentiile de pariuri din Marea Britanie in ultimele zile si au pariat ce nume va primi baietelul ducesei de Cambridge, Kate Middleton, si al printului William.

Bebelusul regal are de astazi un nume! Fiul Ducesei de Cambridge si al Printului William va fi botezat George Alexander Louis!

Astazi s-a anuntat informatia pe care o lume intreaga o astepta cu sufletul la gura inca de luni, atunci cand Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, si Printul William au devenit parinti. Bebelusul regal va purta numele de George Alexander Louis. Continue reading .

Ducesa Kate si bebelusul regal au parasit maternitatea. Printul William: Seamana cu Kate

Ducesa de Cambridge, bebelusul regal si printul William au parasit Maternitatea Saint Mary din Londra, marti seara, printul William declarand sub forma de gluma ca fiul lui seamana cu Catherine din fericire, relateaza CNN.

Ducesa Kate si bebelusul regal vor parasi marti seara maternitatea.

Printul William, ducesa Kate si bebelusul lor vor parasi maternitatea marti seara, conform unui comunicat oficial transmis de Palatul regal si citat de presa britanica, transmite Mediafax. Ducesa de Cambridge va parasi marti seara Spitalul St. Mary; ducele, ducesa si fiul lor vor merge la Palatul Kensington, situat in partea de vest a Londrei, conform comunicatului oficial. Printul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la iesire ca bebelusul regal este incantator, .

10 lucruri despre bebelusul regal. Ce legatura exista intre copil si DRACULA.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a intrat, luni, in travaliu. Pana in acest moment, sexul copilului nu a fost dezvaluit, insa cei de la AFP au intocmit o lista cu zece detalii care sunt, deja, cunoscute despre bebelusul regal. Genealogii sunt de parere ca, pe de-o parte, viitorul copil al lui Kate si al lui William ar putea fi inrudit cu Dracula, printul din secolul al XV-lea care l-a inspirat pe scriitorul irlandez Bram Stoker sa scrie faimoasa poveste despre celebrul vampir. Pe de alta .

Milioane de euro oferite pentru primele fotografii cu bebelusul regal!

Cele mai mari publicatii din Marea Britanie, si nu numai, s-au aratat dispuse sa ofere milioane de euro pentru primele fotografii exclusive cu bebelusul regal, fiul Printului William si al ducesei Kate. Cuplul regal a refuzat oferta, preferand sa faca singuri fotografiile si sa le ofere tuturor revistelor si ziarelor din intreaga lume. Continue reading .

Parintii lui Kate Middleton: Bebelusul regal este absolut frumos

Parintii Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, au afirmat, marti, dupa o vizita la maternitatea St. Mary din Londra, ca bebelusul regal este absolut frumos, potrivit Mediafax. Este absolut frumos, iar parintii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )