Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei. continuă pe Antena3

Iohannis, dupa ce a fost huiduit la Iasi: Sunt foarte bucuros ca in Romania avem o democratie vie Orban: A fost o atmosfera mai colorata. Au fost si agitatori - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca huiduielile aparute in timpul discursului sau de la Iasi, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane, arata ca in Romania avem o democratie vie. La randul sau, premierul Ludovic Orban, huiduit si el, a sustinut ca se astepta si ca au fost doua grupuri, unul cu agitatori.

Ana Birchall, prima reactie dupa decizia CCR: Sper ca Lia Savonea va avea decenta sa demisioneze

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ea si Lia Savonea. Birchall sustine ca sesizarea la CCR a fostului presedinte al CSM Lia Savonea a fost in mod evident sicanatorie si abuziva, adaugand ca spera ca aceasta va avea decenta sa demisioneze .

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat intre aplauze si huduieli la Iasi,la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane. Vad ca parerile sunt impartite, a declarat presedintele.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi, vineri, impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri. La eveniment participa si premierul Ludovic Orban si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale.

Teodor Melescanu, prima reactie dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu a declarat miercuri, ca asteapta sa vada decizia si motivarea Curtii Constitutionale, adaugand ca se va conforma hotararii luate de judecatorii CCR.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, deopotriva huiduit si aplaudat la Iasi Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit astazi, 24 ianuarie, la Iasi atat cu aplauze, cat si cu huiduieli.

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat la Iasi, in timpul discursului despre Unire VIDEO

Klaus Iohannis a fost aplaudat si huiduit, in acelasi timp, de ieseni, in momentul in care a rostit,.

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, la Iasi, cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, un discurs in care a fost huiduit, dar si aplaudat. De asemenea, huiduieli s-au auzit si in timpul discursului premierului Ludovic Orban.

PSD, reactie dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca social-democratii vor sa blocheze toate reformele: Jenant, domnule presedinte!

Social-democratii au reactionat printr-un mesaj pe Facebook, dupa ce Klaus Iohannis a precizat la Iasi, in discursul sustinut de Ziua Micii Uniri, ca PSD vrea sa blocheze toate reformele, catalogand gestul presedintelui drept unul jenant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )