Libnet.ro
UNICEF

13:15

Kovesi: Nu exista niciun dosar pe numele lui Traian Basescu. Anchetele DNA vor continua cat timp se fura din banul public

B1 B1,
Kovesi: Nu exista niciun dosar pe numele lui Traian Basescu. Anchetele DNA vor continua cat timp se fura din banul public

Procurorul sef anticoruptie Codruta Kovesi a declarat ca nu exista niciun dosar deschis pe numele fostului presedinte, Traian Basescu, si nici nu o intereseaza declaratiile lui. in plus, Directia Nationala. continuă pe B1

Pana la acest moment, Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar DNA

Premierul Victor Ponta nu are, pana in acest moment, calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar DNA, a declarat sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu, dupa ce, anterior, numele primului-ministru a fost vehiculat in cazul Dan and Sova.

Mircea Badea, alaturi de Traian Basescu: Ma bucur mult ca ii este scarba de Coldea, Kovesi si Stanciu

Mircea Badea a comentat, luni, in interventia sa de la Sinteza Zilei, atacul lui Traian Basescu la adresa justitiei. Este tragic, dupa 10 ani in care un personaj al statului sa vina sa spuna ca nu se poate in Romania, trebuie sa existe o lege a magistratilor. Noi, cand spuneam asta la Antena 3, spuneau ca atacam statul de drept. A spus ca exista ofiteri acoperiti in randul magistratilor. El a formulat-o, incercand sa se exonereze pe sine a spus Mircea Badea, citat de Antena3. ro.

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar. Dezvaluirile au fost facute de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi care a negat implicarea premierului in dosarele ASF sau in cel al .

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Mircea Badea: Ma bucur mult ca lui Traian Basescu ii este scarba de Coldea, Kovesi si Stanciu

Mircea Badea a comentat, luni, in interventia sa de la Sinteza Zilei, atacul lui Traian Basescu la adresa justitiei. Acesta a adus acum acuzatii grave sistemului de care s-a slujit zece ani. Este singura.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am sunat la biroul lui Kovesi ca sa aflu numarul procurorului care se ocupa de dosarul Flota

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, luni, la B1 Tv, ca multa lume doreste ca el sa nu ramana in politica, inclusiv Iohannis, Ponta, sau Macovei.

Livia Stanciu: Nu ma voi lasa intimidata de atacurile lui Traian Basescu

Este razboi pe fata intre fostul presedinte Traian Basescu si cei mai importanti oameni din justitia din Romania. Dupa ce Traian Basescu a declarat ca-i este sila sa-i sune pe Laura Codruta Kovesi,.

Traian Basescu si-a insusit discursul PSD anti-Justitie

Fostul presedinte a lansat un atac dur la adresa procurorilor, s-a aratat total impotriva arestarilor preventive si a bagatelizat activitatea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Discursul etalat de Traian Basescu este o copie neasteptata a mesajului anti-Justitie cu care ne-a obisnuit PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )