Libnet.ro
UNICEF

18:30

Laburistul Sadiq Khan, primul primar musulman al Londrei

Adevărul Adevărul,
Laburistul Sadiq Khan, primul primar musulman al Londrei

Parlamentarul laburist Sadiq Khan a fost ales vineri primar al Londrei, functie pentru care a candidat impotriva candidatului conservatorilor, la putere, Zac Goldsmith, potrivit Sky News, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Sondaj: Laburistul Sadiq Khan ar putea deveni primul primar musulman al Londrei

Politicianul laburist Sadiq Khan ar putea intra in istorie ca fiind primul musulman care a devenit primarul unei capitale occidentale. El se claseaza pe primul loc in scrutinul pentru desemnarea primarului Londrei, in fata lui Zac Goldsmith, membru al Partidului Conservator, arata sondajele de opinie.

Londra ar putea deveni prima capitala occidentala cu un primar musulman: Laburistul Sadiq Khan are un avans de peste 10 puncte in sondaje

Londra ar putea deveni prima capitala europeana cu un capital musulman: laburistul Sadiq Khan si-a intarit avansul in sondaje si este creditat cu prima sansa, in ciuda tentativelor conservatorilor de a-l asocia cu extremistii, scrie AFP.

Londonezii isi aleg primarul: Sondajele il dau invingator pe musulmanul Sadiq Khan, candidatul laburistilor (VIDEO)

Londra ar putea deveni prima capitala europeana cu un primar musulman! Laburistul Sadiq Khan si-a intarit avansul in sondaje si este creditat cu prima sansa, in ciuda tentativelor.

Londonezii isi aleg primarul. Sondajele il dau invingator pe laburistul musulman Sadiq Khan

Locuitorii Londrei, inclusiv romanii cu resedinta in capitala Marii Britanii, sunt chemati joi la urne pentru a-si alege primarul si consilierii locali, iar candidatul laburist Sadiq Khan este favorit la functia de edil.

Pentru prima data in istorie, Londra va avea un primar MUSULMAN

Partidul Laburist a revendicat, vineri, victoria candidatului sau, Sadiq Khan, la primaria Londrei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )