Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lider PSD: Se impune convocarea urgenta a CExN. Voi merge pana la capat cu Dragnea

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Se impune convocarea urgenta a CExN. Voi merge pana la capat cu Dragnea

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, sustine ca se impune convocarea urgenta a Comitetului Executiv National al partidului, precizand ca va merge pana la capat alaturi de presedintele. continuă pe Antena3

Se va ajunge din nou la DEMITEREA PREMIERULUI. S-A TERMINAT! Un lider PSD a facut ANUNTUL care CUTREMURA scena politica!

Se vorbeste din nou de demiterea premierului. Un lider PSD a declarat, joi, ca daca nici presedintele partidului, Liviu Dragnea, si nici premierul Mihai Tudose nu vor avea o abordare constructiva, Guvernul va fi zg.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

Masina unui lider PSD a fost vandalizata

Un lider al PSD si-a gasit in aceasta dimineata masina persoanla vandalizata. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea rosie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Politie care face acum cercetari.

Replica lui Badalau pentru un lider PSD: Ca sa fiu sigur ca spun lucruri corecte incerc sa le spun ziua, nu noaptea, cand se lasa ceata

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a raspuns ironiilor facute de presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, subliniind ca el incearca sa vorbeasca despre partid ziua, nu noaptea, cand se lasa ceata, asa cum ar fi spus liderul local, care detine si functia de sef al CJ Vaslui.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Greii din PSD cer intrunirea urgenta a CEx. Firea: Orice solutie va reiesi va fi mai utila decat instabilitatea actuala

Mai multi lideri PSD solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica declansata de diferendul dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

Greii din PSD cer intrunirea urgenta a CEx. Firea, Andronescu, Plumb si Manda, semnal pentru transarea crizei politice

Mai multi lideri PSD solicita intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica declansata de diferendul dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2954 seconds )