Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lionel Messi, acuzat de frauda fiscala de peste patru milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Lionel Messi, acuzat de frauda fiscala de peste patru milioane de euro.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este acuzat, impreuna cu tatal sau, Jorge Horacio Messi, pentru o frauda fiscala de peste patru milioane de euro, informeaza cadenaser. com, conform Mediafax. Potrivit procuraturii din Barcelona, un proces impotriva lui Lionel Messi si a tatalui acestuia, care contine trei capete de acuzare, a fost deschis. Anchetatorii sustin ca Messi nu ar fi platit taxe in valoare de patru milioane de euro pentru veniturile realizate in anii 2007, . continuă pe România Liberă

Lionel Messi, acuzat de frauda fiscala de procurorii spanioli

Lionel Messi si tatal sau sunt cercetati de statul spaniol pentru frauda fiscala, informeaza Marca. Procurorii iberici ii acuza pe cei doi ca ar fi inselat statul cu aproximativ 4 milioane de euro, in perioada 2007-2009.

ACUZATII. Cu cat ar fi FRAUDAT fotbalistul Messi statul spaniol.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este acuzat, impreuna cu tatal sau, Jorge Horacio Messi, pentru o frauda fiscala de peste patru milioane de euro, informeaza cadenaser. com, conform Mediafax. Potrivit procuraturii din Barcelona, un proces impotriva lui Lionel Messi si a tatalui acestuia, care contine trei capete de acuzare, a fost deschis. Anchetatorii sustin ca Messi nu ar fi platit taxe in valoare de patru milioane de euro pentru veniturile realizate in anii 2007, .

Lionel Messi este anchetat de fiscul din Spania pentru un prejudiciu de patru milioane de euro

Argentinianul Lionel Messi este subiectul unei anchete demarate de fiscul din Spania, procurorii suspectandu-l pe fotbalist de infractiunea de frauda fiscala, potrivit BBC. Procurorii spanioli sustin ca Lionel si.

Leo Messi a dat de bucluc. Statul spaniol l-a dat in judecata pe argentinian pentru o presupusa frauda fiscala

Cel mai bun fotbalist al planetei, Leo Mesi, are probleme cu justitia spaniola din cauza unei presupuse fraude fiscale de patru milioane de euro.

Un functionar al unei banci germane a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura

Un functionar al unei banci din Germania a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura, relateaza BBC News. Functionarul, care facea o operatiune de transfer bancar, a adormit cu degetul.

Marga cere suplimentarea bugetului ICR cu peste 15 milioane de lei la rectificare.

Presedintele Institutului Cultural Roman, Andrei Marga, solicita majorarea bugetului ICR cu peste 15 milioane de lei cu ocazia rectificarii bugetare, potrivit unei scrisori trimise de acesta conducerii Senatului, informeaza Mediafax. Marga arata ca, prin bugetul pentru anul 2013, de 29. 000 lei, inferior celui din anul precedent, de 43. 000 lei, ICR a fost deja constrans sa comprime unele activitati. Dupa cum se stie, mai multi bani cheltuiti chibzuit inseamna mai multa si mai durabila .

Contorizarea individuala din Capitala aduce Primariei economii anuale de peste 13 milioane euro

Primaria Capitalei a economisit in perioada 2007-2012 aproximativ 70 milioane euro, reprezentand subventii neacordate datorita reducerii consumului de gigacalorii prin contorizarea individuala cu repartitoare de costuri a 47% din totalul apartamentelor din Bucuresti, reiese dintr-o analiza ista Romania, realizata pe baza datelor centralizate obtinute de la Radet Bucuresti si Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC), conform unui comunicat de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )