Libnet.ro
UNICEF

22:15

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni (dupa 20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni (dupa 20:00)

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala. continuă pe Online Sport

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni. Probleme pentru Halep

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si a intalnit-ovineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

Live Score: Simona Halep- Mirjana Lucic- Baroni, dupa ora 19.30, in turul trei la US Open

Simona Halep este la un meci distanta de egalarea performantei de anul trecut- calificarea in optimile turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep va fi croata Mirjana Lucic-Baroni, numarul 121 mondial. Daca se califica in optima, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului Sara Erani- Venus Williams.

Soc la US Open: Simona Halep a fost eliminata in turul trei dupa ce a pierdut cu 6-7 (6-8 in tie break),2-6, in fata Mijanei Lucic-Baroni

Este soc la US Open. Simona Halep, favorita numarul doi a turneului, a fost eliminata de numarul 121 mondial, Mirjana Lucic-Baroni. Croata s-a impus cu 7-6, 6-2, la finele unui meci nebun. Mirjana Lucic- Baroni o va intalni in optimi pe Sara Errani, din Italia.

LIVE US Open: Simona Halep-Jana Cepelova si Alexandra Dulgheru-Maria Sharapova (dupa ora 21:00)

Ziua a treia de competitie la US Open le aduce pe teren pe Simona Halep si Alexandra Dulgheru, cele doua urmand a juca la ore apropiate potrivit programului anuntat de organizatori.

Simona Halep eliminata la US Open de o jucatoare din calificari

Simona Halep a continuat traseul foarte slab pe hard din aceasta vara si a fost eliminata vineri seara la New York de Mirijana Lucic-Baroni 121 WTA) in doua seturi, 6-7 6-8), 2-6. Este cea mai mare surpriza a turneului de la US Open.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau joaca azi

Simona Halep joaca azi, la US Open, in turul trei al competitiei. Tot azi, Horia Tecau debuteaza la dublu mixt.

Simona Halep crede in sansa ei la US Open: Imi place sa lupt

Simona Halep este calificata in turul 3 la US Open unde o intalneste pe Mirjana Lucic, o jucatoare de 32 ani din Croatia, dar numarul doi spune ca este pregatita sa lupte pentru fiecare punct in parte si este mult mai increzatoare decat a fost la Roland Garros.

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open. Mirjana Lucic in turul 3

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )