Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din. continuă pe B1

Carmen Dan lauda discursul Vioricai Dancila din plenul PE:A fost pozitia unui roman adevarat care isi apara tara

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat miercuri, la scurt timp dupa finalul dezbaterii pe tema statului de drept din Romania din plenul Parlamentul European, spunand ca Viorica Dancila a avut pozitia unui roman adevarat care isi apara tara. Aceasta a adaugat si ca premierul a avut o atitudine corecta, de om informat.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Tariceanu, despre prestatia lui Dancila din Parlamentul European: Bravo ei! S-a prezentat foarte bine (VIDEO)

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a laudat-o pe Viorica Dancila, pentru prestatia sa din Parlamentul European, acolo unde a avut loc, miercuri, o dezbatere cu privire la situatia statului de drept din.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Liviu Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine.

Numire controversata: Bodyguard-ul lui Dragnea, noul consilier al Vioricai Dancila (VIDEO)

Omul care il pazea pe Dragnea de jurnalisti la Curtea Suprema va fi noul consilier al Vioricai Dancila. Ilie Mario Rafael o va sfatui pe Dancila in problemele sociale. Acesta este proprietarul unei sali de.

Liviu Dragnea, deranjat de discursul lui Timmermans: Eu cred ca ar trebui sa se puna capat MCV/ Sa nu adoptam pozitia ghiocelului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat extrem de dezamagit de pozitiile adoptate, luni seara, in comisia LIBE de prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, si de ceilalti oficiali europeni prezenti la dezbatere, unde singurul puns pe.

Ghinea: Din discursul lui Dancila trebuie sa intelegem ca sunt sunt gata sa o apuce pe calea Ungariei si Poloniei ca sa-l salveze pe Dragnea si pe ceilalti penali

Deputatul USR Cristian Ghinea spune ca din discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European se intelege ca PSD este gata sa o apuce pe calea Ungariei si Poloniei ca sa-l salveze pe Dragnea si pe ceilalti penali. Ghinea sustine ca PSD a devenit un partid antieuropean.

Dragnea, despre sesizarea CCR privind completul de 5 judecatori: Aveti impresia ca daca se accepta sesizarea se schimba procesul? E un nonsens

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca este un nonsens faptul ca sesizarea facuta de premierul Viorica Dancila privind existenta unui posibil conflict juridic intre Parlament si iCCJ, privind formarea completelor de 5 judecatori, l-ar putea ajuta in dosarul angajarilor fictive.

Liviu Dragnea o felicita pe Viorica Dancila

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia din plenul PE, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )