Libnet.ro
UNICEF

18:30

Lucian Pinzaru a murit la 53 de ani. A fost unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic din Galati

B1 B1,
Lucian Pinzaru a murit la 53 de ani. A fost unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic din Galati

Lucian Pinzaru, unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati, a murit marti, la varsta de 53 de ani, din cauza unei boli necrutatoare. Anuntul a fost facut de. continuă pe B1

Teatrul Dramatic Galati, in doliu! Marele actor Lucian Pinzaru a murit

A murit Lucian Pinzaru, unul dintre cei mai iubiti si emblematici actori ai Teatrului Dramatic Galati. La dorinta marelui actor, cenusa sa va fi imprastiata pe Dunare: Eu sunt un iubitor de Dunare, spunea acesta intr-un interviu acordat in mai 2020.

Qreator by IQOS a fost unul dintre cei mai importanti sustinatori ai creativitatii si artistilor in 2020

Qreator by IQOS este unul dintre cei mai activi promotori si sustinatori ai creativitatii din zona culturala bucuresteana. in 2020, un an care a schimbat dramatic scena culturala si creativa, dar si societatea, in general, Qreator by IQOS a continuat sa fie alaturi de comunitatile artistice si de public prin evenimentele organizate.

A murit Lucian Pinzaru. indragitul actor avea doar 53 de ani

Lucian Pinzaru, unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galati, a decedat marti din cauza unei boli necrutatoare. Actorul avea doar 53 de ani, .

ALEXANDRU RAFILA: Eu cred ca transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi and

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni ca, in opinia sa, transferul pacientului care a murit in Belgia a fost unul greoi, conform Agerpres.

Vrei o casa noua? Ce alegi: unul dintre numeroasele proiecte de case sau achizitia unei case mai vechi?

Doi soferi romani, protagonistii unui scandal intr-o parcare din Austria. Camionagii s-au certat pe un loc de parcare, iar unul dintre ei a fost injunghiat (VIDEO)

Scenele violente dintre cei doi romani s-au petrecut vineri seara, intr-o parcare de camioane din Wales, Austria. Cei doi soferi s-au certat dintr-un motiv mai putin obisnuit: un loc de parcare, dupa cum scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )