Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

Ludovic Orban, dupa a treia tentativa a premierului demis de a nominaliza un comisar european: Asta mi se pare inca o obraznicie a doamnei Dancila

Ludovic Orban, premierul desemnat de presedintele Iohannis, a catalogat drept obraznicie tentativa primului-ministru demis Viorica Dancila de a face o a treia propunere de comisar european din partea.

Ludovic Orban dezvaluie ce i-a pus sa faca pe viitorii ministri: Le-am spus sa se duca la ministere si sa afle situatia concreta

Premierul desemnat, Ludovic Orban, este sigur pe ministri care ar urma sa compuna Guvernul, daca acesta va fi investit. Orban a declarat ca toti sunt pregatiti pentru audierile din comisiile parlamentare,.

Ludovic Orban: Noul ministru de Interne va trebui sa faca o evaluare serioasa a activitatii DSU si a lui Raed Arafat

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca dupa investirea Guvernului ministrul de Interne va trebui sa evalueze activitatea Departamentului pentru Situatii de Urgenta si a lui Raed Arafat, in contextul aparitiei imaginilor care arata modul haotic in care autoritatile au intervenit la incendiul din Colectiv.

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Ludovic Orban, despe comisarul european: Avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in.

Ludovic Orban a facut anuntul. Cate voturi a reusit premierul desemnat pentru a fi votat guvernul liberal

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului si mai exista angajamente din partea a cel putin noua parlamentari in acest sens. Voturi institutionale.

Ludovic Orban spune ca PNL conteaza pe 234 de voturi. Guvernul are nevoie de 233 pentru a trece de Parlament

Liderul PNL Ludovic Orban conteaza pe 234 de voturi pentru sustinerea Guvernului sau in Parlament, el declarand duminica seara ca, in afara celor 225 de voturi ale formatiunilor care au declarat explicit ca sustin Guvernul, mai are angajamente de vot din partea a inca cel putin 9 parlamentari, in conditiile in care sunt necesare cel putin 233.

Saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat

Guvernul Ludovic Orban, saptamana decisiva. S-a anuntat o noua problema pentru premierul desemnat. Cum merg negocierile? Urmeaza o saptamana decisiva pentru Guvernul Ludovic Orban. O noua problema pentru premierul desemnat Negocierile duse de premierul desemnat Ludovic Orban cu partidele parlamentare sunt pe ultima suta de metri. Optiunile de ministri pentru fiecare portofoliu sunt asternute pe .

LUDOVIC ORBAN: PNL a sustinut intotdeauna pensiile pentru militari, chiar daca sustinem principiul contributivitatii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a subliniat, marti, ca PNL a sustinut intotdeauna pensiile de serviciu pentru cadrele militare, chiar daca se pronunta pentru principiul contributivitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2456 seconds )