Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Urmare votului de Parlament, Romania sufera deja

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Urmare votului de Parlament, Romania sufera deja

Ludovic Orban critica virulent decizia Parlamentului, controlat de PSD, de a majora imediat pensiile. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Ne vom bate in Parlament cu monstruozitatea provocata de PSD

Ludovic Orban, premierul Romaniei si liderul PNL, nu accepta majorarea pensiilor cu 40% in acest mom.

Ludovic Orban: Exista judete tinute in saracie de oameni care ajung la putere prin demagogie, prin pomeni si prin coruperea votului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele liberalilor, sustine ca una dintre cauzele majore pentru dezechilibrele in dezvoltarea Romaniei este reprezentata de faptul ca anumitezone sunt administrate de PNL,.

LUDOVIC ORBAN: Nu acceptam cresterea pensiilor votata in Parlament

Guvernul nu accepta cresterea pensiilor cu 40% votata in Parlament si va ataca legea la Curtea Constitutionala, a declarat astazi intr-o vizita la Cluj premierul Ludovic Orban.

Reactia lui Ludovic Orban, intrebat despre o eventuala cooptare la guvernare a UDMR, in conditiile in care Uniunea voteaza in Parlament initiativele populiste ale PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare regretabila decizia UDMR de a vota initiativele populiste ale PSD din Parlament, dupa ce, saptamana trecuta, alesii Uniunii au fost de partea liberalilor si au li.

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Ludovic Orban: PSD e inamicul public numarul 1 al Romaniei. Social-democratii sunt niste criminali economici care indreapta tara spre incapacitate de plata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat in termeni duri votul de marti din Parlament. Seful Guvernul a sustinut ca iresponsabilitatea PSD de a vota cresterea pensiilor cu 40%, dar si alte cheltuieli risca sa arunce.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Ludovic Orban afirma ca se va incerca producerea de Euthyrox in Romania: ii rog pe pacienti sa nu faca stocuri

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, intrebat despre problemele care exista privind achizitionarea Euthyrox, medicament folosit de pacientii cu afectiuni tiroidiene, si faptul ca se gaseste in.

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )