Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai merita Victor Ponta increderea romanilor? (I)

Adevărul Adevărul,
Mai merita Victor Ponta increderea romanilor? (I)

Nu e vorba de cei care nu i-au acordat-o nici pana acum, ci de aceia care au votat USL la ultimele alegeri. Dincolo de toata vanzoleala politica a momentului, aceasta mi se pare intrebarea esentiala, la care sa reflecteze parlamentarii pana martea viitoare, cand Victor Ponta va cere un vot de investire in Parlament pentru noul guvern. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: PSD va candida sigur la prezidentiale, cel mai probabil cu Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea afirma ca este clar faptul ca PSDva avea candidat propriu la prezidentiale, iar cel mai probabil Victor Ponta va fi acesta. Ei nu se cearta pentru taxe si legi, ei se cearta pentru ca nu.

Mai minte omu, dar Victor Ponta intrece orice limite...

Victor Ponta a ajuns la cote uluitoare de minciuna si manipulare. Iata ce a declarat astazi, la iesirea de la DNA, intrebat despre OUG care a declansat scandalul ASF:.

Ungureanu cere demisiile lui Victor Ponta, a lui Crin Antonescu si a lui Valeriu Zgonea si organizarea alegerilor anticipate

Presedintele partiduluiForta Civica, MihaiRazvan Ungureanu, cere demisiile premierului Victor Ponta,a luiCrinAntonescu si a lui ValeriuZgonea, explicand ca acestia nu mai pot.

Victor Ponta, la bilantul DNA: Sistemul de justitie sa se bucure cu adevarat de incredere, fara scurgeri in presa

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la bilantul de activitate al DNA, ca in mod sigur in domeniul retrocedarilor s-a produs cea mai mare paguba de dupa 1989. De asemenea, primul ministru a afirmat ca stie.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: il vad pe Calin Popescu Tariceanu ca pe un candidat foarte puternic la prezidentiale

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Regret foarte tare decizia partenerilor liberali

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, este invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza Zilei. Acestea sunt cele mai importante declaratii ale premierului:- Regret foarte tare decizia partenerilor.

Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu l-a crezut pe Cozmin Gusa si pe altii ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale

Premierul Victor Ponta a declarat la Sinteza zilei Antena 3) ca ia in calcul sa ofere viitorului partid anuntat de catre Calin Popescu Tariceanu posturi guvernamentale daca are alaturi de el un grup semnificativ de parlamentari liberali. Premierul afirma ca in discutia de miercuri cu Tariceanu acesta din urma nu i-a cerut nicio functie. Seful PSD sustine ca decizia ruperii USL s-a luat cu mai mult timp in urma cand Antonescu si-a spus ia sa-i scot eu din guvern pe ministrii care nu se cearta cu Ponta si sa pun unii care sa se certe cu el si sa rupem USL. Seful guvernului a reconfirmat ca a propus UDMR sa faca parte din noul guvern.

SURSE Oferta lui Victor Ponta pentru UDMR: doua ministere si un post de vicepremier

PSD ofera UDMR pentru a intra la guvernare doua ministere si un post de vicepremier, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Ar fi vorba de cultura si comunicatii, insa liderii UDMR si-ar dori alt minister in locul comunicatiilor. Potrivit surselor citate, cel mai probabil liderul UDMR, Kelemen Hunor, va fi ministru al culturii si vicepremier. Pentru celalalt minister nu s-a ajuns inca la un nume. In cursul serii de luni a avut loc o discutie intre premierul Victor Ponta si Kelemen Hunor pe tema unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare, sustin sursele HotNews. ro. UDMR ar urmeze sa voteze sambata in sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) intrarea la guvernare alaturi de PSD.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )