Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai multe ONG-uri cer sa nu fie scos din Constitutie articolul care prevede ca nicio publicatie nu poate fi suprimata

Hotnews Hotnews,
 Mai multe ONG-uri cer sa nu fie scos din Constitutie articolul care prevede ca nicio publicatie nu poate fi suprimata

Mai multe ONG-uri care militeaza pentru drepturile omului, printre care Centrul pentru Jurnalism Independent si Fundatia Soros Romania, se declara ingrijorate de sugestia Consiliului Legislativ de eliminare din Constitutie a articolului 30 4) care prevede ca 'nicio publicatie nu poate fi suprimata' si solicita Comisiei pentru revizuirea Constitutiei sa nu dea urmare acestei sugestii. continuă pe Hotnews

Radu Banciu: Domnule Antonescu, cine il mai compatimeste pe Fenechiu sa fie exclus din partid imediat

JurnalistulRadu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca toti liberalii care ii mai iau apararea lui Fenechiu sa fie demisi din PNL de.

Cele mai creative CV-uri de pana acum

Pe o piata a muncii suprasaturate, fiecare detaliu in plus conteaza. La asta s-au gandit si oamenii cu cele mai impresionante CV-uri cand si-au trimis portofoliul intr-o maniera diferita de cea a multimii. Pot servi drept inspiratie pentru viitoarele incercari, macar in ideea ca diferit nu inseamna mai rau, dimpotriva.

Cele mai multe locuri de munca, in Bucuresti si Cluj.

Aproape 10. 500 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti, Cluj, Arad si Prahova, conform Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), relateaza Mediafax. Citeste si: Germania cauta ospatari si bucatari romani Cele mai multe oferte de munca sunt in Bucuresti 1. 071) si in judetele: Cluj 1. 756), Arad 609), Prahova 606), Sibiu 555), Brasov 518), Harghita 399), Timis 391) si Satu Mare 374). Judetele cu cele mai putine .

Hackerii au spart mai multe conturi de Yahoo Mail

Mai multe conturi de YahooMail au fost sparte de hackeri, a anuntat, joi, compania. Yahoo spune ca a identificat un efort coordonat pentru a patrunde in mod neautorizat pe mai multe conturi de e-mail cu.

7.000 de locuri de munca disponibile prin ANOFM. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii medii

Aproape 7. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind disponibile pentru persoanele cu studii medii.

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata.

METEO Avertizari de vant si de ceata emise pentru mai multe judete din tara. Cea mai rece noapte din acest sezon: minus 25,3 grade

Mai multe judete din tara se afla, luni, sub Cod galben de vant care ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 70 de kilometri pe ora. Zonele joase din judetul Harghita se afla sub avertizare de ceata. Meteorologii au anuntat ca noaptea de duminica spre luni a fost cea mai rece din acest sezon, dupa ce la Miercurea Ciuc s-au inregistrat -25,3 grade Celsius.

Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, interzisa in mai multe comitate din Ungaria

Autoritatile de la Budapesta au decis, sambata seara, sa interzica circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5 tone in mai multe comitate din cauza poleiului. Circulatia vehiculelor cu masa de peste 7,5.

Surse: Mai multe organizatii PDL din Mehedinti vor trece in bloc la PMP

Un numar important de consilieri locali, dar si mai multe organizatii locale ale PDL Mehedinti se pregatesc sa faca pasul catre Partidul Miscarea Populara.

Plicuri suspecte, trimise la mai multe hoteluri din apropierea stadionului unde se va organiza Super Bowl

Mai multe plicuri suspecte, care contineau un praf de culoare alba, au fost expediate vineri la cinci hoteluri amplasate in apropierea stadionului din New York, arena unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )