Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai putin de zece persoane au protestat la Cotroceni, dupa decizia lui Klaus Iohannis de a desemna premier PSD

Antena3 Antena3,
Mai putin de zece persoane au protestat la Cotroceni, dupa decizia lui Klaus Iohannis de a desemna premier PSD

Mai putin de zece persoane au protestat la Palatul Cotroceni, miercuri seara, dupa desemnarea Vioricai Dancila pentru postul de premier. Imaginile au fost prezentate si la Sinteza Zilei, dupa ce . continuă pe Antena3

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

UPDATE ONG-ul Initiativa Romania a protestat la Cotroceni fata de decizia presedintelui Iohannis de a accepta propunerea de premier a PSD

UPDATE Membri ai miscarii civice Initiativa Romania au protestat, miercuri seara, in fata Palatului Cotroceni, fata de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta desemnarea in functia de premier a Vioricai Dancila, propunerea PSD.

IOHANNIS i-a iNFURIAT pe romani: PROTEST in fata Palatului Cotroceni dupa ce presedintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier a starnit numeroase reactii negative, multi romani aratandu-se dezamagiti de felul.

Istoria celebrului tablou Mona Lisa si zece lucruri mai putin stiute despre faimoasa capodopera a lui da Vinci

Gioconda sau Mona Lisa, probabil cel mai faimos portret din lume, a fost pictat de Leonardo da Vinci intre anii 1503 si 1514 si astazi este admirat de milioane de turisti la Louvre.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

A fost muscat mortal de o cobra in timp ce incerca sa o faca mai putin periculoasa. Cum voia un barbat sa reuseasca acest lucru

Un barbat a fost muscat mortal de o cobra in timp ce acesta incerca sa ii coasagura cu ata pentru a nu mai reprezenta un pericol. Soferul auto din India a gasit reptila veninoas?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )