Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihail Vlasov, demis din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie

Adevărul Adevărul,
Mihail Vlasov, demis din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie

Adunarea Generala Extraordinara a decis vineri sa il demita pe Mihail Vlasov din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) si l-a numit interimar in aceasta pozitie pe Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert Constanta, informeaza agentia de stiri Mediafax. continuă pe Adevărul

Mihail Vlasov, demis din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Mihail Vlasov a fost demis, vineri, din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), decizia fiind luata de catre Adunarea Generala Extraordinara, relateaza.

Mihail Vlasov a fost demis din functia de presedinte al CCIR

Adunarea Generala Extraordinara si Ordinara a decis astazi sa il demita pe Mihail Vlasov din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) si l-a numit interimar in aceasta pozitie pe Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Mihail Vlasov a fost demis din functia de presedinte al CCIR

Adunarea Generala Extraordinara a decis vineri sa il demita pe Mihail Vlasov din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) si l-a numit interimar in aceasta pozitie pe Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert Constanta.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant cand primea o mita de 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

DNA a dispus trimiterea in judecata a lui Mihail Vlasov

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Mihail Vlasov, Pre and sedintele Camerei de Comer and t and si Industrie a Romaniei, in sarcina caruia s-a re and tinut savar and sirea infrac and tiunii de trafic de influen and ta, potrivit unui comunicat al institutiei.

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrii, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru trafic de influenta, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Acesta este acuzat de luare de mita de un milion de.

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta, a fost trimis in judecata in dosarul in care a fost prins in flagrant primind 200. 000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif.

Mihail Vlasov a fost trimis in judecata in stare de arest

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru luare de mita, dosarul urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti, transmite B1 TV. Stire in curs de.

Adrian Duicu va fi suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti

Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, arestat intr-un dosar de coruptie, va fi suspendat din functie imediat cum pe adresa Prefecturii Mehedinti va ajunge motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie, precizeaza prefectul de Mehedinti, Nicolae Draghiea.

Crin Antonescu: Retragerea din functia de presedinte al PNL nu inseamna si retragerea de la prezidentiale sau din politica

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, in situatia in care se va retrage din fruntea partidului ca urmare a unui scor la europarlamentare sub 20%, acest lucru nu va insemna in mod imediat retragerea sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )