Libnet.ro
UNICEF

18:30

Minaur Baia Mare a invins la limita Metalurg Skopje, reusind a doua victorie in Liga Campionilor

Hotnews Hotnews,
 Minaur Baia Mare a invins la limita Metalurg Skopje, reusind a doua victorie in Liga Campionilor

HCM Minaur Baia Mare a reusit a doua sa victorie in Liga Campionilor la handbal masculin, 21-20 10-9) cu formatia macedoneana Metalurg Skopje, duminica, in Sala Sporturilor Lascar Pana din Baia Mare, intr-un meci din Grupa D a competitiei, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

A doua victorie pentru Minaur Baia Mare in Liga Campionilor

Campioana Romaniei, HCM Minaur Baia Mare, a castigat duminica intalnirea cu Metalurg Skopje din Grupa D a Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare incepe cu victorie noua editie a Ligii Campionilor

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a debutat cu victorie in noua editie a Ligii Campionilor, dupa ce a invins, in deplasare, formatia slovena Krim Ljubljana, scor 33-27 16-15).

Lucrarile de modernizare la Aeroportul Baia Mare, din nou oprite. O contestatie a licitatiei amana cu 20 de zile inceperea lor

O contestatie ce s-a depus in ultima zi, cand nimeni nu mai credea ca va fi posibil, amana din nou inceperea lucrarilor de modernizare a Aeroportului International Baia Mare. Contestatarul crede ca firma castigatoare nu va reusi sa termine lucrarile in intervalul promis.

FOTO: Leii din Baia Mare au ajuns in Africa

Leii din gradina zoologica din Baia Mare, Lidia, Lavinia, Petrica, Tarhon si Marin, au ajuns, sambata, in rezervatia naturala din Africa de Sud.

Fetele tintesc sus! CSM Bucuresti si HCM Baia Mare debuteaza azi in grupele Ligii Campionilor la handbal. Scandal la CSM

CSM Bucuresti si HCM Baia Mare debuteaza in grupele Ligii Campionilor. Obiectivele sunt mari, chiar daca patronii echipelor, adica cei doi primari, au de-a face cu legea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )