Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministrul Sanatatii, anunt despre vaccinurile antigripale

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt despre vaccinurile antigripale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca stocurile de vaccin antigripal ar putea fi suplimentate daca sunt cereri din partea medicilor de familie si a Directiilor de Sanatate. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, anunt in privinta gripei: Nu putem vorbi despre o epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca, in acest moment, nu se poate vorbi despre o epidemie de gripa, precizand ca este o circulatie mai intensa a virusului gripal. De asemenea, Pintea spune ca nu a fo.

Ministrul Sanatatii promite ca doua centre pentru mari arsii vor fi deschise n luna mai, la Timisoara si Iasi

Centrele de Mari Arsi din Timisoara si Iasi ar urma sa fie deschise, cel mai probabil, in luna mai, dupa ce se va finaliza cea ce-a doua licitatie privind achizitionarea echipamentelor medicale necesare, a declarat, miercuri, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii acuza blocarea construirii unui spital din cauza intereselor private

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se afla marti, 16 ianuarie, intr-o vizita de lucru, in judetul Timis, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Calin Dobra. in timpul vizitei ea a facut mai multe acuze legate de construirea unui viitor institut oncologic.

Ministrul Sanatatii, la Timisoara. Sorina Pintea se intalneste cu directorii de spitale din vestul tarii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se afla astazi, 16 ianuarie, intr-o vizita de lucru, in judetul Timis, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean, Calin Dobra.

Ministrul Culturii, intrebat despre prezenta lui Adrian Severin la Ateneu:Ce voiati, sa stea pe scari?Ce a fost rau ca a stat in loja respectiva?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu, potrivit hotnews. ro.

Ministrul Culturii, ntrebat despre prezenta lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Ce a fost rau ca a stat n loja respectiva? Ce voiati, sa stea pe scari?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat imediat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )