Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Robu, despre cel mai mare esec al sau: Cei mai mari ratangii de penalty-uri sunt Cristiano Ronaldo si Messi

Adevărul Adevărul,
Nicolae Robu, despre cel mai mare esec al sau: Cei mai mari ratangii de penalty-uri sunt Cristiano Ronaldo si Messi

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, invins in alegeri de Dominic Fritz, a vorbit in ultima sa conferinta de presa din postura de primar al Timisoarei despre cea mai mare nerealiare din mandatele sale: construirea unei parcari supraetajate in centrul orasului. continuă pe Adevărul

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Coronavirus in lume: Germania si Franta anunta reintroducerea carantinei

Germania ar urma sa anunte miercuri noi restrictii inchiderea restaurantelor, barurilor, salilor de sport si cinema), in vreme ce presedintele Frantei Emmanuel Macron va avea si el o interventie in cursul serii. Aproape jumatate de milion de americani s-au infectat in ultima saptamana, in timp ce China raporteaza cel mai mare bilant din ultimele doua luni. in total, la nivel global sunt 44. 538 de cazuri confirmate, din care 1. 686 decese si 32. 859 pacienti vindecati. 35:in Rusia, medicii sunt obligati sa-si coordoneze orice declaratie despre COVID-19 cu Ministerul Sanatatii21. 15: Franta reintroduce carantina incepand de vineri. 30: Bilantul zilnic al cazurilor din Spania a ajuns la aproape 20. 30: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

Alexandru Rafila, acuzatii grave la adresa PNL. Care este cea mai mare greseala facuta in plina pandemie

Medicul Alexandru Rafila, cel mai recent candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, aduce acuzatii grave cu privire la modul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 din punct de vedere al comunicarii. De ce nu au inteles cetatenii cum sa se poarte in aceasta pandemie Reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit deschis despre .

Cunoasterea clientelei, Episodul 3: Care sunt fraudele cel mai des intalnite pe care le previn bancile?

In episoadele anterioare am discutat despre ce inseamna procesul de cunoastere a clientelei si despre legislatia care il reglementeaza. Toate aceste masuri sunt luate pentru prevenirea fraudelor financiare, a spalarii banilor prin institutiile financiare, dar si pentru combaterea finantarii terorismului. Despre cele mai frecvente metode de fraudare discutam in acest episod.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )