Libnet.ro
UNICEF

09:30

Numarul cersetorilor, de 15 ori mai mare decat al asistatilor sociali care presteaza munca in folosul comunitatii in Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Numarul cersetorilor, de 15 ori mai mare decat al asistatilor sociali care presteaza munca in folosul comunitatii in Satu Mare

In luna septembrie, conform unui comunicat al Politiei Locale, au fost amendate 106 persoane care apelau la mila publica. in aceeasi luna numarul asistatilor sociali care au prestat munca in folosul comunitatii a fost in medie de 6 pe actiune. continuă pe Adevărul

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Neurologi: Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin si alimentatie dezechilibrata

Riscul unui accident vascular cerebral la tineri este tot mai mare, din cauza stilului modern de viata, cu somn putin, alimentatie dezechilibrata si ore multe petrecute in fata calculatorului.

SONDAJ Crezi ca masinile autonome vor ajunge mai raspandite decat restul in decursul vietii tale?

Automobilul autonom reprezinta, probabil, jucaria cea mai importanta pe care industria auto o pregateste omenirii in acest secol. Inca suntem la stadiul in care se vorbeste mult despre asta, iar progresele pe toate palierele legislativ, tehnologic, etic sunt relativ mici raportate la importanta fenomenului. Acestea fiind spune, vrem sa stim cum ganditi voi si daca sunteti de parere ca masinile autonome vor ajunge mai raspandite decat restul in cursul vietii voastre.

Ministrul german de Externe: Perioada actuala, mai periculoasa decat Razboiul Rece

Perioada actuala este mai periculoasa decat Razboiul Rece, a declarat sambata seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, pentru cotidianul Bild, pe fondul tensiunilor crescute dintre Statele Unite si Rusia, scrie AFP.

Declaratie socanta: Traim timpuri mai periculoase decat cele din Razboiul rece

Perioada actuala este mai periculoasa decat Razboiul rece, a declarat sambata seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, cotidianului Bild, pe fondul cresterii tensiunilor.

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis AEP propuneri de infiintare a 417 sectii de votare pentru alegerile parlamentare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014, majoritatea dintre acestea fiind in Italia, Spania si.

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din anul 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis Autoritatii Electorale Permanente lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie. MAE propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Planeta Petrila - in competitia celui mai mare festival internatioal de film documentar

Cel mai nou documentar semnat de regizorul Andrei Dascalescu, Planeta Petrila a fost inclus in competitia Festivalului International de Film Documentar din Amsterdam - IDFA 2016. Cel mai mare eveniment mondial dedicat documentarelor se va desfasura luna viitoare, in perioada 16-27 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )