Libnet.ro
UNICEF

20:30

OAMENII DE AFACERI: Instabilitatea fiscala, marea provocare din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OAMENII DE AFACERI: Instabilitatea fiscala, marea provocare din 2019

Instabilitatea fiscala reprezinta cea mai mare provocare din anul 2019, considera oamenii de afaceri. continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA Peste 800 de modificari in legislatia fiscala, in 2018. Instabilitatea fiscala, marea provocare din 2019

Instabilitatea fiscala reprezinta cea mai mare provocare din anul 2019, afirma oamenii de afaceri chestionati in cadrul KeysFin Business Focus 2019. Potrivit datelor barometrului, impredictibilitatea legislatiei fiscale va influenta semnificativ apetitul investitorilor, atat romani cat mai ales straini, pentru deschiderea unor noi afaceri.

Investitori si oameni de afaceri: Instabilitatea fiscala si scumpirea creditarii, marile probleme din 2019

Cele peste 800 de modificari realizate anul trecut in legislatia fiscala, culminand cu controversata ordonanta privind lacomia, emisa in decembrie, au influentat in mod semnificativ perceptia investitorilor privind evolutia economica a Romaniei in 2019, potrivit unui barometru KeysFin. Impredictibilitatea legislatiei, dar si posibilele scumpiri ale creditarilor vor influenta semnificativ apetitul investitorilor, atat romani cat mai ales straini, pentru deschiderea unor noi afaceri.

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa scada pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, continua sa scada pentru pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019, 10 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos.

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

CSM Bucuresti s-a chinuit la primul meci din 2019

Campioana CSM Bucuresti a castigat la mare lupta, scor 27-26, meciul disputat, joi, contra celor de la SCM Gloria Buzau, in etapa a 11-a din Liga Nationala la handbal feminin.

Care sunt cele mai tari concerte din 2019 - VIDEO

Pregatiti-va de distractie! Anul 2019 va fi plin de muzica buna, de toate genurile. Nume mari, precum Metallica, Lenny Kravitz, Florence and the machine sau Ed Sheeran, dar si celebrul violonist Andre Rieu,.

HOROSCOP. Cea mai dificila luna din 2019 in functie de zodie. Mare atentie la Berbeci!

Toate previziunile astrologice dau anul 2019 ca fiind unul prosper. Jupiter in Sagetator va aduce beneficii majore tuturor zodiilor. 2019 este un an norocos, optimist si aventuros. Exista, insa, si.

HOROSCOP. Cea mai dificila luna din 2019 in functie de zodie. Care sunt cauzele!

Toate previziunile astrologice dau anul 2019 ca fiind unul prosper. Jupiter in Sagetator va aduce beneficii majore tuturor zodiilor. 2019 este un an norocos, optimist si aventuros. Exista, insa, si coborasuri si.

S-a aflat primul adversar al Simonei Halep din 2019! Liderul mondial din tenisul feminin deschide balul cu una din victimele sigure

Simona Halep isi incepe traseul in circuitul mondial din tenisul feminin in optimile turneului de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de dolari, acolo unde o va infrunta pe Ashley Barty, relateaza.

Descoperirile arheologice la care sa fii atent in 2019

Anul 2019 se anunta a fi maret din punct de vedere al descoperirilor arheologice care ar putea iesi la lumina - de la un mare gol din Marea Piramida din Giza si pana la un ou de Paste care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )