Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pacatele lui Radu Mazare. Primarul Constantei, la iesirea din sala de judecata: Am obosit, voi renunta in curand

Adevărul Adevărul,
Pacatele lui Radu Mazare. Primarul Constantei, la iesirea din sala de judecata: Am obosit, voi renunta in curand

Primarul Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua mita milioane de euro de la reprezentantii firmelor constantene in schimbul unor contracte. La iesirea din sala de judecata acesta a declarat, printre altele, ca in curand va renunta la Primarie. continuă pe Adevărul

Pacatele lui Radu Mazare. Primarul Constantei, la iesirea din sala de judecata: Am obosit, voi renunta la Primarie

Primarul Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua mita milioane de euro de la reprezentantii firmelor constantene in schimbul unor contracte. La iesirea din sala de judecata acesta a declarat, printre altele, ca in curand va renunta la Primarie.

Pacatele lui Radu Mazare, primarul neortodox care poarta o cruce in bagajul de arest

Retinut de DNA, Radu Mazare si-a luat cu el in arest cateva lucruri personale, printre care si o cruce. Ultimul accesoriu din bagaj vine in totala contradictie cu purtarea primarului de la Constanta, care s-a remarcat prin actiuni neortodoxe.

UPDATE: iCCJ decide daca Radu Mazare va fi arestat. Ce declaratii a facut primarul la iesirea din instanta

Primarul Constantei, Radu Mazare a iesit in jurul orei 22. 15 din sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), instanta ramanand in pronuntare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa.

UPDATE: iCCJ a ramas in pronuntare pe cererea de arestare a lui Radu Mazare. Ce declaratii a facut primarul la iesirea din instanta

Primarul Constantei, Radu Mazare a iesit in jurul orei 22. 15 din sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), instanta ramanand in pronuntare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa.

Pacatele lui Radu Mazare. Judecatorii au ramas in pronuntare in privinta cererii DNA de arestare preventiva

Primarul Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca lua mita milioane de euro de la reprezentantii firmelor constantene in schimbul unor contracte. Marti, edilul de la malul marii a incercat ore intregi sa-i convinga pe magistratii Curtii Supreme sa-l lase in libertate.

Ce acuzatii i se aduc lui Radu Mazare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru; luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si conflict de interese doua infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Studentul la Drept Alexandru Bajdechi: Radu Mazare trebuie sa dispara din viata politica

Alexandru Bajdechi, fostul presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, acum student la Drept in Bucuresti, este de parere ca primarul Constantei trebuie sa dispara din viata politica.

Ce declaratii a facut Radu Mazare la iesirea de la iCCJ: Categoric nu mai candidez la Primaria Constantei

Primarul Constantei Radu Mazare a iesit in jurul orei 22. 15 din sediul ICCJ si a declarat ca nu va mai candida pentru Primaria Constantei. Mazare a spus a povestit jurnalistilor ca a stat in celula cu alte sapte persoane.

Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea afla marti daca va fi arestat

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, afla marti daca va fi cercetat in spatele gratiilor sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita noua milioane de euro.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita si abuz in serviciu: Primarul Constantei, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro (VIDEO)

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), intr-un dosar deschis dupa ce edilul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )