Libnet.ro
UNICEF

21:15

Panama Papers: Actorul Jackie Chan figureaza pe lista beneficiarilor offshore

B1 B1,
Panama Papers: Actorul Jackie Chan figureaza pe lista beneficiarilor offshore

Scurgerile masive de informatii cu privire la paradisul fiscal prin care mai multi lideri mondiali isi spalau banii au zguduit o lume intreaga. Panama Papers arata cum sefi de stat, dar. continuă pe B1

Care sunt numele celor 22 de cetateni ai Republicii Moldova de pe lista beneficiarilor offshore PanamaPapers

Scurgerile masive de informatii sub numele de Panama Papers au scos la iveala si numele a 22 de cetateni ai Republicii Moldova care fac parte dintre beneficiarii reali ai celor 214 de companii offshore, arata desch.

Controversa Panama Papers: Fostul sef al Executivului islandez cere demisia premierului Sigmundur David Gunnlaugsson

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Documentele care dezvaluie cum politicieni precum apropiati ai lui Vladimir Putin sau premierul Islandei au spalat bani prin societati offshore (VIDEO)

Panama Papers arata cum sefi de stat, dar si alti politicieni de rang inalt, miliardari, celebritati, sportivi, precum si retele criminale fac parte din lista de beneficiari reali a mai mult de.

Lionel Messi, prima reactie oficiala in scandalul Panama Papers

Panama Papers. intr-un comunicat publicat luni, familia lui Lionel Messi afirma ca societatea sa din Panama nu a avut niciodata fonduri, scrie cotidianul LEquipe. Lionel Messi si familia sa au reactionat, luni, la.

Panama Papers. Scurgere masiva de documente: Cum si-au ascuns Putin si alti lideri ai lumii banii in paradisul fiscal din Panama

Panama Papers. Peste 11 milioane de documente ale unei firme de avocatura din Panama, Mossack Fonseca, dezvaluie felul in care lideri ai lumii s-au folosit de paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile.

Panama Papers: Sefi de stat, celebritati, miliardari si sportivi folosesc paradisuri fiscale pentru a-si ascunde averile. Putin, Porosenko, Xi Jinping, Messi si Platini - printre numele vehiculate

Sefi de stat, politicieni influenti, miliardari, nume mari ale sportului mondial si celebritati din intreaga lume folosesc paradisuri fiscale pentru a isi ascunde averile, arata o investigatie jurnalistica realizata in comun de 107 institutii media, dupa ceea ce pare a fi cea mai mare scurgere de informatii si documente financiare catre presa din istorie - asa-numita afacere Panama Papers. Un numar record de 11,5 milioane de astfel de documente s-au scurs din arhivele secrete ale societatii de consultanta Mossack Fonseca din Panama. Documentele arata cum peste 214 mii de societati off-shore, crete sau administrate de Mossack Fonseca in 21 de paradisuri fiscale in perioada 1977-2015, au avut ca beneficiari pe unii dintre cei mai influenti sau bogati oameni din lume, provenind din peste 200 de tari, scrie Le Monde.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Panama Papers: Anuntul facut de autoritatile fiscale australiene, dupa dezvaluirile colosale privind paradisurile fiscale

Panama Papers. Autoritatile fiscale din Australia si Noua Zeelanda au inceput chestionarea clientilor locali ai fimei de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflata in centrul unui megascandal de coru.

Scandalul Panama Papers, primele efecte: Anchete, cereri de demisii VIDEO

Panama Papers. Scandalul declansat de dezvaluirile privind implicarea unor lideri politici si a unor personalitati in ascunderea unor averi in paradisuri fiscale nu a ramas fara urmari. in Islanda se cere demisia premierului, in Ucraina se cere punerea sub acuzare a presedintelui ucrainean, iar in alte state, fiscul a intrat pe fir si face anchete.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )