Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parlamentul se reuneste in sedinta comuna; pe ordinea de zi - incuviintarea starii de alerta

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul se reuneste in sedinta comuna; pe ordinea de zi - incuviintarea starii de alerta

Parlamentul se reuneste miercuri, in sedinta comuna, pentru a vota hotararea Guvernului privind incuviintarea starii de alerta, au decis Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, scrie Agerpres. Sedinta plenului reunit va avea loc incepand cu ora 15,00. Birourile reunite au aprobat marti scrisoarea premierului Ludovic Orban prin care transmite Hotararea Guvernului nr. 2020 privind declararea starii de alerta si masurile care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. continuă pe Hotnews

Parlamentul se reuneste miercuri pentru incuviintarea starii de alerta in Romania impusa prin hotarare de guvern

Parlamentul se reuneste miercuri, in sedinta comuna, pentru a vota hotararea Guvernului privind instituirea starii de alerta in Romania, au decis Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Parlamentul dezbate solicitarea premierului de incuviintare a instituirii starii de alerta

Plenul Parlamentului dezbate, miercuri, solicitarea premierului Ludovic Orban privind incuviintarea instituirii starii de alerta in Romania. Reprezentantii PSD au anuntat ca vor vota pentru incuviintarea starii de alerta, dar cu amendamente.

VIDEO Parlamentul a votat starea de alerta in Romania. Cum au modificat parlamentarii PSD hotararea de Guvern PSD: Acest parlament nu are incredere in acest Guvern si simte nevoia unui mecanism de control. Evident ca vrem controlul spitalelor

Parlamentul a votat, in plenul reunit, hotararea Guvernului privind incuviintarea starii de alerta in Romania. Hotararea Cabinetului Orban a fost modificata de parlamentarii PSD in comisiile juridice. Modificarea printr-o decizie a Parlamentului a unei hotarari de guvern este fara precedent. Unul dintre articolele incluse de PSD in actul normativ prevede: Autoritatile publice locale, pentru unitatile sanitare din subordinea lor, exercita atributia de numire, suspendare si eliberare din functie a persoanelor care ocupa functii de conducere in cadrul acestor unitati in conditiile legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4646 seconds )