Libnet.ro
UNICEF

06:15

Patru barbati au incercat sa iasa din Romania ascunsi sub masini.

România Liberă România Liberă,
Patru barbati au incercat sa iasa din Romania ascunsi sub masini.

Politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Curtici au efectuat controlul specific asupra unei garnituri de tren incarcate cu autoturisme, care avea ca destinatie finala Germania. Cu aceasta ocazie au depistat pe platforma vagoanelor, ascunse sub autoturismele transportate, patru persoane de sex masculin care incercau sa iasa ilegal din tara. Ce masuri au luat autoritatile Barbatii au fost condusi la sediul Sectorului si in urma verificarilor efectuate, politistii stabilit ca . continuă pe România Liberă

Parlamentul European dezbate situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg a inceput sedinta Parlamentului European in care se dezbate situatia politica a Romaniei. Sedinta va dura circa 40 de minute si se desfasoara sub forma unor discursuri, urmate de intrebari.

Parlamentul European a dezbatut situatia politica a Romaniei. Viviane Reding: Echilibrul democratic din Romania, pus sub semnul intrebarii

La Strasbourg s-a incheiat sedinta Parlamentului European in care s-a dezbatut situatia politica a Romaniei. Sedinta s-a desfasurat sub forma unor discursuri, urmate de intrebari si pozitii scrise.

in urma cu 4 luni ii era rusine sa iasa din casa. Acum a uimit pe catwalk, la o prezentare de moda. Transformarea ei te va uimi

Inainte de a implini varsta de 19 ani se temea sa iasa din casa din cauza felului in care arata. A filmat un video in care arata tuturor cum si cat ii ia sa se macheze- Dupa ce a filmat video-ul a.

Clasamentul International al Universitatilor 2012: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 700 mondial

Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012. Este vorba despre Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, care se afla in Top 700 la nivel mondial. Vezi in articol care sunt primele 10 universitati din lume si care sunt criteriile care stau la baza Top 700.

Ca la noi, la nimeni! Nicio autostrada din Romania nu are contract de deszapezire

Nici n-am iesit bine din vara si stim deja ca vom ramane inzapeziti la iarna! Nicio autostrada din Romania nu are contract de deszapezire. in aceeasi situatie se mai afla zeci de drumuri nationale.

incep lucrarile la primul aeroport privat din Romania. Vezi cand va fi gata si unde va fi amplasat acesta

In scurta vreme vor incepe lucrarile pentru aeroportul din sudul capitalei. Un proiect din anii 80 a lui Ceausescu are toate sansele sa devina acum realitate. Primul aeroport privat din Romania, pentru curse.

Padurile virgine din Romania au primit astazi statutul de protectie integrala

Bucuresti, 10 septembrie - Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb a semnat astazi Ordinul de Ministru referitor la stabilirea criteriilor de identificare a padurilor virgine din Romania, alaturi de.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

Preturile apartamentelor din Romania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii ani, cu tarife medii in luna august de 967 euro/metru patrat, ceea ce reprezinta o scadere de 0,8% fata de luna iulie, se arata.

Vilaro.ro, primul magazin online Erwin Muller din Romania.

In aceasta vara, Vilaro Design a lansat primul magazin online din Romania, dintr-o succesiune de trei. Portofoliul de produse atent selectionate de o echipa de profesionisti sunt de o calitate exceptionala, tipic germana, apartinad retailerului Erwin Muller. Compania a fost fondata acum 60 de ani, in 1951, nascuta din talentul si pasiunea unui priceput croitor. Ideea s-a mostenit din generatie in generatie, dezvoltandu-se permanent, ajungand astazi la un portofoliu de peste 80.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )