Libnet.ro
UNICEF

20:15

Petre Daea: Fermierii isi vor primi subventiile in noaptea de 15 octombrie

Antena3 Antena3,
Petre Daea: Fermierii isi vor primi subventiile in noaptea de 15 octombrie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat miercuri asigurari ca fermierii isi vor primi subventiile pe 15 octombrie, noaptea. A fost un an bun si un an care promite, pentru a avea si la anul viitor ceea ce. continuă pe Antena3

Daea: Fermierii isi vor primi subventiile la cumpana noptii dintre 15 si 16 octombrie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat miercuri asigurari ca fermierii isi vor primi subventiile pe 16 octombrie, in primul minut al zilei.

Daea le promite fermierilor ca vor primi subventiile pe 16 octombrie, n primul minut al zilei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat miercuri, la Buzau, ca ii asigura pe fermieri ca vor primi subventiile pe 16 octombrie, in primul minut al zilei, la fel ca si anul trecut, relateaza Agerpres.

Daea, noi promisiuni pentru fermieri: Vor primi subventiile pe 16 octombrie, in primul minut al zilei

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a asigurat pe fermieri ca vor primi subventiile pe 16 octombrie, in primul minut al zilei, informeaza Agerpres. A fost un an bun si un an care promite, pentru a avea si la.

VIDEO Petre Daea, la deschiderea festivalului Toamna Buzoiana: Vom continua cresterea porcului in gospodarii

Deschiderea Targului Toamna Buzoiana a fost un nou prilej pentru ministrul Petre Daea de a-i vizita pe fermierii buzoieni. Ministrul agriculturii a fost nevoit sa dea explicatii mai ales pe tema pestei porcine africane, subiect care ingrijoreaza pe multi in aceasta perioada. Daea a tinut sa dea asigurari ca taranii vor putea creste in continuare porci in gospodariile proprii.

Petre Daea, reactie privind scrisoarea anti-Dragnea: Nu putem discuta prin scrisori

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, referindu-se la scrisoarea in care i se cere demisia lui Dragnea, ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori, ci fata in fata, ca barbatii. Daea a.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre miscarea anti-Dragnea: Nu prin scrisori se rezolva problemele intr-un partid

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la Buzau ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori ci discutand fata in fata. Reactia ministrului vine dupa ce mai multi lideri ai PSD au semnat o scrisoare prin care ii cer demisia presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea.

Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), a declarat miercuri, intrebat despre scrisoarea din partid semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, ca nu vrea sa discute despre acest subiect pentru.

Motiunea simpla a PNL mpotriva ministrului Petre Daea va fi dezbatuta de deputati martea viitoare

Liberalii au depus, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea. Conducerea Parlamentului a decis ca aceasta va fi dezbatuta martea viitoare, de la ora 16:00, iar votul va fi miercuri, relateaza Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )