Libnet.ro
UNICEF

09:00

Premierul britanic Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul britanic Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-a imbunatatit joi, el fiind transferat de la terapie intensiva, unde era tratat pentru coronavirus, intr-un salon, unde va fi monitorizat atent in continuare in prima faza a refacerii sale, potrivit purtatorului de cuvand al Downing Street. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul britanic Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva, urmand sa se refaca intr-un salon obisnuit

Starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-a imbunatatit joi, el fiind transferat de la terapie intensiva, unde era tratat pentru coronavirus, intr-un salon, unde va fi monitorizat atent in continuare in prima faza a refacerii sale, potrivit purtatorului de cuvand al Downing Street, transmite CNBC.

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV.

ingrijorari puternice in legatura cu starea de sanatate a lui Boris Johnson, internat la terapie intensiva

Internarea premierului britanic Boris Johnson provoaca o puternica ingrijorare in Regatul Unit si nu numai si arata cat de puternic poate afecta noul coronavirus oameni sanatosi, indiferent ca sunt anonimi sau puternici, relateaza AFP.

Boris Johnson, la terapie intensiva: primul lider al unui stat important, in stare grava din cauza coronavirus

Starea de sanatate a lui Boris Johnson s-a agravat mult in ultimele 24 de ore, la aproximativ o saptamana dupa ce premierul britanic a fost depistat pozitiv cu coronavirus. La nivelul.

Boris Johnson la terapie intensiva. Mesaj emotionant The Sun: Poti infrange asta, Boris!

Boris Johnson, Primul Ministru al Marii Britanii, a fost mutat in aceasta seara la terapie intensiv.

Boris Johnson a iesit de la terapie intensiva, dar va ramane in continuare in spital

Premierul britanic Boris Johnson a fost scos de la terapie intensiva si va continua sa primeasca tratament pentru coronavirus la Spitalul St Thomas din Londra.

CORONAVIRUS |Noi informatii despre starea premierului britanic, Boris Johnson, aflat la terapie intensiva din cauza infectarii cu COVID-19

Ultimele informatii oficiale despre starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson, date publicitatii miercuri indica faptul ca oficialul este in continuare stabil, dupa ce a fost internat la terapie in.

Internarea lui Boris Johnson la terapie intensiva a provocat o unda de soc in Marea Britanie Logodnica sa, insarcinata, spune ca are simptome Covid-19

Internarea la terapie intensiva a premierului britanic Boris Johnson, contaminat de noul coronavirus, a provocat o unda de soc marti in Marea Britanie, unde guvernul incearca sa lupte impotriva unei pandemii care se inrautateste zi de zi, scrie AFP.

Radu Banciu, dupa ce Boris Johnson a ajuns la terapie intensiva: Un motiv sa ne simtim in sfarsit cu totii egali pe aceasta lume (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia premierului britanic Boris Johnson, care a fost transferat la sectia de terapie intensiva a spitalului in care.

Boris Johnson a fost mutat de la terapie intensiva, dar ramane internat. Premierul britanic este tratat pentru COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost mutat din sectia de terapie intensiva, dar ramane internat laSpitalul St. Thomas din Londra, unde este tratat pentru COVID-19,potrivit ITV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )