Libnet.ro
UNICEF

18:15

Premierul a cerut publicarea raportului ANPC despre banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul a cerut publicarea raportului ANPC despre banci

Premierul Mihai Tudose a cerut, in deschiderea sedintei de Guvern de astazi, publicarea raportului ANPC, in urma controalelor efectuate in sistemul bancar. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul a cerut publicarea raportului ANPC despre banci

Premierul Mihai Tudose a cerut, in deschiderea sedintei de Guvern de astazi, publicarea raportului ANPC, in urma controalelor efectuate in sistemul bancar.

Premierul continua razboiul cu bancile: A cerut publicarea raportului ANPC privind sistemul bancar (VIDEO)

In sedinta de guvern de miercuri, premierul Mihai Tudose a continuat conflictul cu sistemul bancar. Seful executivului a cerut Ministerului Economiei sa faca public raportul intocmit de ANPC privind.

Tudose cere publicarea raportului ANPC privind controalele la banci: Nu l-am citit, dar daca e asa de gros si frumos cred ca va fi o lectura interesanta pentru toata lumea

Premierul Mihai Tudose a cerut, miercuri in debutul sedintei de Guvern, reprezentantului Ministerului Economiei sa faca publica sinteza activitatilor de control realizata de Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor ANPC) privind sistemul bancar, sustinand ca va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea.

ANPC a publicat raportul despre banci cerut de premierul Mihai Tudose: 46 de actiuni in instanta

Autoritatea pentru protectia consumatorului ANPC) a ascultat cererea facuta de premierul Mihai Tudose si a publicat raportul privind sistemul bancar din Romania. in urma verificarilor facute de.

Presedintele ANPC, despre sistemul bancar: Primim peste 50 de reclamatii pe zi

Presedintele ANPC, Bogdan Pandelica, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre raportul privind sistemul bancar. Acest lucru dupa ce premierul Tudose a cerut AN.

Tudose, despre banci: Iertati-ma, dar Terente era copil pe langa voi! Chiar era baiat bun

Premierul Mihai Tudose a continuat marti atacul la adresa bancilor, spunand ca el refuza sa isi tina salariul pe card deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand foloseste cardul si a povestit o experienta personala potrivit careia a depus la banca 500 de dolari, iar dupa doi ani a fost sunat de banca pentru a plati 50 de dolari comision, in conditiile in care banii depusi nu mai erau in cont.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )