Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Antena3 Antena3,
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,. continuă pe Antena3

Cristi Danilet anunta dizolvarea filialei clujene a Asociatiei Magistratilor

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca membrii Asociatiei Magistratilor din Romania, filiala Cluj, si-au prezentat demisiile.

Tariceanu: Avem nevoie, mai mult ca oricand, de consolidarea rolului Asociatiei Senatelor din Europa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca rolul Asociatiei Senatelor din Europa, a carei a 19-a reuniune se desfasoara vineri la Palatul Parlamentului, trebuie sa fie consolidat pentru a r?.

Topul celor mai sexy orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, potrivit mentiunilor din mediul online.

Topul celor mai atragatoare orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, in mediul online. Ei au mers chiar mai departe si au folosit termenul generic de cele mai sexy orase.

Cetatenii turci din Romania, asteptati la vot

Cetatenii turci din Romania voteaza, astazi si maine, la ambasada Turciei din Bucuresti si la Consulatul din Constanta, la alegerile prezidentiale si parlamentare, iar ambasadorul turc Osman Koray Ertas a subliniat faptul ca sunt primele alegeri dupa referendumul din 2017.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

Dragnea, reactie dura in scandalul momentului: in SUA, presedintele era bagat in ancheta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat vineri intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul CCR Petre Lazaroiu. Citeste si: Petre Lazaroiu: Prin intalnirea cu.

Iohannis, lovitura de teatru in scandalul cu Dragnea: Presedintele retrimite una din LEGILE JUSTITIEI in Parlament

Scandalul dintre presedintele Klaus Iohannis si PSD pe tema Legilor Justitiei se amplifica. Seful statului retrimite in Parlament una dintre Legile Justitiei, asta dupa ce a contestat legile la CCR. Anuntul.

The New York Times critica justitia din Romania: Lupta anti-coruptie, in pericol dupa ordinul de demitere al sefei DNA

Cotidianul american The New York Times a criticat felul in care este aplicata justitia in Romania si a atras un semnal de alarma sustinand ca lupta anti-coruptie este in pericol dupa ordinul de demitere al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )