Libnet.ro
UNICEF

20:45

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu premierul Ponta, la Cotroceni, pentru a discuta despre criza francului elvetian

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis s-a intalnit cu premierul Ponta, la Cotroceni, pentru a discuta despre criza francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

VIDEO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta pentru a discuta despre situatia francului elvetian

Presedintele Iohannis s-a intalnit, marti, cu premierul Ponta pentru a discuta pe tema cresterii francului elvetian. Totodata, presedintele a discutat cu primul ministru si despre situatia internationala a.

Klaus Iohannis-Victor Ponta, intalnire pe tema crizei francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din.

UPDATE. PNL refuza dezbaterile cu premierul. Ponta: Insulte, scandal si in rest NIMIC! Pacat

UPDATE - Guvernul a transmis textul scrisorii adresate de liderul PSD, premierul Victor Ponta catre co-presedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, prin care ii invita la dialog pe cele cinci teme anuntate.

Premierul Ponta explica neincasarea banilor de la KazMunaiGaz: Nu a vrut nimeni sa semneze nicio hartie

Statul nu a incasat pana in prezent, la un an dupa adoptarea memorandumului de intelegere cu KazMunaiGaz, suma de 200 milioane dolari pentru actiuni Rompetrol, premierul Victor Ponta explicand ca nu a fost.

Cati bani are in conturi presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si-a postat, luni, pe site-ul Administratiei Prezidentiale declaratia de avere. Fata de cea de la preluarea mandatului, Iohannis are in cont 26. 000 de lei mai mult decat in precedenta declaratie de avere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )