Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pretul porumbului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul porumbului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul porumbului atingea circa 4 dolari/busel ieri, pe piata americana, unde, saptamana aceasta, a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in baza asteptarilor potrivit carora recolta record din SUA - cel mai mare exportator mondial de profil - va alimenta livrarile globale. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

Seat, cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani.

Seat a inregistrat cele mai mari vanzari din ultimii 6 ani in S1

Vanzarile Seat au crescut in prima jumatate a anului la 200. 200 de unitati, in urcare cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, fiind cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )