Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Prima reactie a organizatorilor Neversea dupa ce o manea a rasunat la festival: Vorbim de un personaj excentric care socheaza prin ceea ce face VIDEO

Organizatorii Neveversea au oferit prima reactie dupa cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagra: maneaua lui Adrian Minune mixata de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )