Libnet.ro
UNICEF

21:15

Primul credit ipotecar fara avans din Romania. Vestea care intereseaza milioane de romani

Playtech Playtech,
Primul credit ipotecar fara avans din Romania. Vestea care intereseaza milioane de romani

A aparut primul credit ipotecar fara avans din tara noastra, acesta fiind pus la dispozitie de catre compania Patria Bank. Creditul ipotecar fara avans este un produs care este adresat clientilor care isi doresc o casa noua, sau un alt imobil in proprietate, si nu vor sa vina cu un avans in bani. Acesta este . continuă pe Playtech

Patria Bank lanseaza creditul ipotecar fara avans. De fapt, avansul il reprezinta o garantie in favoarea bancii pe un alt imobil

Realitatea ultimelor luni si schimbarile intervenite in programul si locatia de munca a unei parti importante dintre romanii care locuiesc in marile orase, i-a determinat pe acestia sa fie tot mai interesati in a avea o alternativa de locuit temporara sau chiar permanenta, spun reprezentantii Patria Bank. Acestia au inceput sa caute variante de a schimba locuinta avuta in proprietate cu una mai incapatoare, cu curte, sau sa achizitioneze o a doua locuinta intr-o locatie la munte, la mare sau intr-o zona pre-oraseneasca.

O banca a lansat creditul ipotecar fara avans. Care sunt conditiile impuse si ce dobanda aplica

O banca a lansat joi un nou produs, creditul ipotecar fara avans, in incercarea de a veni in sprijinul celor carora li s-a schimbat programul sau locul de munca.

Vestea buna pentru toti soferii din Romania: asigurarile RCA intra in secolul 21, de acum

Asigurarea RCA sau asigurarea obligatorie auto din Romania va avea parte de o modificare semnificativa. Aceasta a fost anuntata de ASF si vizeaza toti soferii din Romania. in cadrul.

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Olimpia devine primul muzeu din Romania dedicat istoriei sportului si turismului montan

Brasovul va avea primul Muzeu al Sportului si Turismului Montan din Romania. Acesta va fi amenajat in cladirea Olimpia, fostul sediu al Asociatiei sasesti de patinaj, cladire construita la sfarsitul.

Cum poate intra Politia in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor. Noua lege din Romania

A fost anuntata o noua lege in Romania. Iata care sunt motivele pentru care Politia poate intra in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor! Ce spune noua lege despre dreptul politistilor de a intra in locuinta Un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in lucru la Ministerul Afacerilor Interne, urmeaza sa fie adoptat. Este vorba despre .

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Judetul din Romania plin de radare. Decizia finala a autoritatilor. Vesti proaste pentru soferi!

Politistii dintr-un judet din Romania testeaza de zor un sistem de radare fixe. Primul a fost deja montat. Despre ce oras este vorba si cum decurge totul? Care sunt obiectiile de la momentul actual? Nou sistem de radare fixe intr-un judet din Romania La Cluj-Napoca a fost amplasat primul radar fix, iar in viitorul apropiat .

Judetul din Romania impanzit de radare. Avertisment pentru soferi!

Unul dintre cele mai circulate judete din Romania va fi impanzit de radare. Primul aparat fix a fost montat in Cluj-Napoca, pe una dintre cele mai aglomerate strazi din oras. Deocamdata, dispozitivul este in faza de testare dar este abia inceputul, spun autoritatile.

Doliu in muzica din Romania. O cunoscuta artista, gasita moarta in casa

Veste tragica pentru lumea artistica din Romania. Soprana Adriana Mestes a fost gasita fara suflare in locuinta sa din Capitala. Oamenii legii au fost alarmati de vecinii care au sesizat un miros puternic de cadavru venind din apartamentul femeii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2843 seconds )