Libnet.ro
UNICEF

19:00

Proiectul privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului

Proiectul de lege privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului si va fi adoptat in aceasta sesiune parlamentara, a declarat, ieri, premierul Sorin Grindeanu. continuă pe Ziarul Bursa

Grindeanu: Proiectul de lege privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului si va fi adoptat in aceasta sesiune parlamentara /Om de afaceri: Pana acum proiectul a avut efect opus in piata

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca proiectul de lege privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului si va fi adoptat in aceasta sesiune parlamentara. Proiectul este in Parlament si are sustinerea Guvernului. Sigur ca daca vorbim cu un finantist care sta si doar aduna plusuri si minusuri, fara sa afle efectele secundare, prima impresie este ca o sa avem un minus important la buget. Daca, in schimb, vorbim de efectele in intreg domeniul, ceea ce inseamna un impuls pe aceasta piata, ceea ce inseamna sa incepem sa reducem acel deficit care este de aproximativ un milion de locuinte noi de care avem nevoie, este unul din putinele lucruri pe care le putem face in acest domeniu, a declarat vineri Sorin Grindeanu, la o dezbatere pe teme imobiliare.

Guvernul sprijina proiectul de lege din Parlament privind introducerea TVA zero la locuinte pentru persoane fizice

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat vineri in cadrul unei dezbateri despre piata imobiliara organizata la Palatul Parlamentului ca proiectul de lege privind TVA zero la locuinte pentru persoane fizice are.

Cabinetul Grindeanu accepta TVA zero la locuintele pentru persoane fizice

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca proiectul de lege privind scutirea de TVA a locuintelor pentru persoane fizice are sustinerea Guvernului si va fi adoptat in actuala sesiune parlamentara.

Grindeanu spune ca Guvernul sustine proiectul lui Dragnea cu TVA zero pentru locuinte, dar trebuie notificata CE

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, ca Executivul sustine ideea reducerii la zero a TVA pentru livrarea de locuinte si va sustine in Parlament acest proiect, referindu-se la cel initiat de seful PSD, Liviu Dragnea, dar precizeaza ca vor trebui.

Proiectul privind combaterea risipei alimentare la Aiud a castigat competitia europeana Food Waste Solution

Proiectul Fara Risipa derulat de voluntari din Aiud cu sprijinul asociatiei Societatea pentru Consum Responsabil a castigat competitia Food Waste Solution organizata de Comisia Europeana. Initiativa generoasa de a colecta alimentele nevandute in piata si de a le dona persoanelor care au nevoie a adunat circa 17. 900 de voturi, la mai mult de 7. 000 de voturi de proiectul clasat pe locul al doilea.

Raluca Turcan: Proiectul privind functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu are girul PNL si nu va fi sustinut

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri, pentru News. ro, ca proiectul de lege depus de senatorul liberal Raducu Filipescu, prin care functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu ar mai fi suspendati din functie, nu are girul PNL si nu va fi sustinut in Parlament.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )