Libnet.ro
UNICEF

20:30

Qiang Wang (18 WTA), adversara Simonei Halep in sferturile de la Miami

Hotnews Hotnews,
 Qiang Wang (18 WTA), adversara Simonei Halep in sferturile de la Miami

Sportiva chineza Qiang Wang, locul 18 WTA si cap de serie numarul 18, a invins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, locul 50 WTA, si va fi adversara Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului de la Miami. continuă pe Hotnews

Digisport: Nu imi dau seama cum poate sa ma judece astfel!. Cel mai controversat moment din cariera adversarei Simonei Halep

Simona Halep Miami |Polona Hercog este adversara Simonei Halep din turul trei de la Miami dupa 20:00, Digi Sport 2). Slvoena e o jucatoare controversata, din cauza lookului pe care il are, insa a oferit un moment care a generat tensiune si pe teren.

FOTO O jucatoare atipica! Cu ce iese in evidenta urmatoarea adversara a Simonei Halep, de la Miami

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa o victorie clara obtinuta in fata americancei Taylor Townsend.

FOTO O jucatoare atipica. Cu ce iese in evidenta urmatoarea adversara a Simonei Halep, de la Miami

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa o victorie clara obtinuta in fata americancei Taylor Townsend.

Digisport: Momentul in care un jurnalist ii adreseaza Simonei o intrebare fara nicio legatura cu subiectul si reactia campioanei noastre

Simona Halep 27 de ani) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Venus Williams in doua seturi: 6-3, 6-3. in faza urmatoare, sportiva noastra se va duela cu chinezoaica Qiang Wang 18 WTA), care a trecut de Yafan Wang, cu 7-5, 6-4.

Halep joaca un meci cu o miza tripla: Ce poate obtine Simona daca trece de Wang si ajunge in semifinale, la Miami

Simona joaca in sferturile de la Miami Open, avand, teoretic, o misiune facila cu chinezoaica Qiang Wang 18 WTA), care a avansat pana in aceasta faza mai mult datorita conjuncturii, dupa retragerea Serenei Williams 10 WTA).

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu dupa o revenire spectaculoasa in fata Simonei Halep

Echipa formata din Monica Niculescu si Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce a trecut de cuplul inedit format din Simona Halep si Julia Goerges Romania/Germania), scor 1-6, 7-5, 10-8.

Digisport: Adversara Simonei n-a inteles nimic. Scene rar intalnite, la Miami. Ce a facut Townsend

Simona Halep a spulberat-o pe Taylor Townsend dupa numai o ora de joc, iar pentru americanca nimic nu a mers. La un moment dat, cand Halep conducea cu 3-0 in primul set, Townsend s-a dus pe banca si s-a uitat intr-un carnetel, repetandu-si parca ce trebuie sa faca din punct de vedere tactic.

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a trecut in turul al treilea la Miami. Ce a remarcat dupa victoria cu Townsend

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa o victorie fulger cu americanca Taylor Townsend.

WTA Miami: Simona Halep vs Venus Williams se va juca luni, nu inainte de ora 22:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu inainte de ora 22. 00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )