Libnet.ro
UNICEF

19:16

Radu Valcan, scrisoare emotionanta pentru Mos Craciun. Ce REACTIE A AVUT ADELA POPESCU (FOTO)

B1 B1,
Radu Valcan, scrisoare emotionanta pentru Mos Craciun. Ce REACTIE A AVUT ADELA POPESCU (FOTO)

Radu Valcan i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun care a impresionat pe toata lumea. Sotul Adelei Popescu a publicat scrisoarea pe blogul lui personal, acolo unde a putut fi citita si apreciata de toti. continuă pe B1

Radu Valcan, scrisoare emotionanta pentru Mos Craciun. Cum au reactionat cititorii (FOTO)

Radu Valcan i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun care a impresionat pe toata lumea. Sotul Adelei Popescu a publicat scrisoarea pe blogul lui personal, acolo unde a putut fi citita si apreciata de toti.

Gianluca Mech si Elisabeta Gregoracci, spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii bolnavi de diabet

Gianluca Mech celebrul nutritionist italian ce a lansat brandul Dieta Tsanoreica) si Elisabeta Gregoracci sotia lui Flavio Briatore) au fost spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii internati la spitalul Desio Milano, care sufera de cancer si diabet. Acestia le-au adus dulciuri speciale, care nu contin zahar, realizate dupa retelele implementate de Mech.

Pompierii damboviteni, ajutoarele lui Mos Craciun

Este cunoscut faptul ca cea mai mare bucurie a copiilor de Sarbatori este sa primeasca daruri de la Mos Craciun. in aceasta dimineata, pompierii damboviteni au primit un apel de la Mos Craciun, semnaland faptul ca sania i s-a stricat si are nevoie de ajutoare pentru a merge sa ofere daruri copiilor cu probleme de autism si sindrom Down) de la Centrul Sfanta Maria din Municipiul Targoviste.

Scoala lui Mos Craciun. Cateva sfaturi despre cum sa-l copiezi cat mai bine pe darnicul batranel

Oricine ii poate da viata lui Mos Craciun, dar putini se pot mandri ca fac o profesie din asta. Pentru ca persoanele care isi doresc sa faca asta toata viata au fost infiintate in lume mai multe scoli de Mos Craciun.

Elfii lui Mos Craciun, spectacol caritabil pentru o eleva care sufera de leucemie, programat pe 19 decembrie

Toti oamenii cu suflet care doresc sa faca o donatie pentru insanatosirea unei copile care sufera de leucemie sunt asteptati la spectacolul caritabil !Elfii lui mos Craciun, din data de 19 decembrie.

Mos Craciun a sosit cu barca-dragon, pe raul Mures FOTO

Mos Craciun a ajuns la Arad pentru micutii ocrotiti in Centrul de Primire Minori din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului incarcat cu daruri in cel mai inedit mod: cu barca-dragon, pe raul Mures.

Premierul Mos Craciun. Garantat Dragnea 9474;OPINIE

Pentru Dragnea, poporul consta, de fapt, intr-o colectie de infantili la cap care pot fi mintiti ca Mos Craciun exista, dar se arata numai o data la patru ani.

Mos Craciun plimba copiii cu sania-taxi: automobilul are 1.800 de luminite si doi reni luminosi

Mos Craciun exista. Si nu locuieste in Laponia, ci la Campulung Muscel, judetul Arges. Mihai Pricop 47 de ani), alias Mos Craciun de Campulung, lucreaza ca taximetrist din 2006 si de sarbatori si-a impodobit taxiul cu mii de becuri, reni luminosi, boxe in care se asculta numai colinde. Mosul plimba copiii gratis in fiecare zi si este generos: da multe cadouri micutilor si batranilor nevoiasi.

Mos Craciun e la Targoviste. S-a pregatit cu mii de cadouri pentru cei mici

Mos Craciun a sosit la Targoviste, vineri, 16 decembrie, si va poposi in fosta cetatea de Scaun pana vineri, 23 decembrie. El va imparti cadouri la Primaria Targoviste.

Viata unui Mos Craciun de mall: Nu iti vine sa crezi cat sunt de darnici copiii. Pana la un moment dat, cand ajung adulti...

Traian Tarta are 59 de ani, este din Satu Mare si este angajat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Pana aici, nimic neobisnuit. Totusi, pentru al doilea an la rand, in perioada sarbatorilor, seara de seara, dupa ce vine de la lucru imbraca hainele de Mos Craciun si merge in mall-ul din oras, acolo unde se intalneste cu copii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )