Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Denis Shapovalov (favorit 24) a parasit competitia n turul doi - Nadal, Cilic si Thiem, calificati n turul trei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Denis Shapovalov (favorit 24) a parasit competitia n turul doi - Nadal, Cilic si Thiem, calificati n turul trei

Ziua de joi a mai adus eliminarea unui favorit de pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros, Denis Shapovalov Canada), cap de serie numarul 24, fiind invins de germanul Maximilian Marterer locul 70 ATP). in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altii, Rafel Nadal, Marin Cilic, Juan Martin del Potro sau Dominic Thiem. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Jack Sock (favorit 14), eliminat n runda inaugurala - Nadal, Cilic si Del Potro, n turul doi

Jurgen Zopp 136 ATP), prezent pe tabloul principal de la Roland Garros in calitate de lucky loser, a oferit una dintre cele mai mari surprize de pana acum de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene. Jucatorul din Estonia a reusit sa-l elimine pe americanul Jack Sock favorit 14), scor 6-7 4/7), 6-2, 4-6, 7-6 7/5), 6-3, dupa trei ore si 49 de minute de joc. in turul al doilea au ajuns, printre altii, Rafael Nadal 1), Marin Cilic 3) si Juan Martin Del Potro 5).

Roland Garros: Sevastova, Mladenovic si Azarenka au parasit competitia n primul tur - Wozniacki si Pliskova, n runda a doua

Anastasija Sevastova cap de serie numarul 20), Kristina Mladenovic 29) si Victoria Azarenka 84 WTA), fost lider mondial, au parasit prematur competitia de la Roland Garros, fiind invinse in partidele de debut. in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altele, Caroline Wozniacki 2), Karolina Pliskova 6), Petra Kvitova 8) sau Daria Kasatkina 14). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Roland Garros: Kvitova, Stephens si Kasatkina, n turul trei - Carla Suarez Navarro si Alize Cornet, eliminate

Petra Kvitova favorita 8), Sloane Stephens 10) sau Daria Kasatkina au castigat fara emotii partidele disputate miercuri la Roland Garros, obtinand calificarea in turul trei al celui de-al doilea Grand Slam al anului. Dintre capii de serie au mai parasit competitia spaniola Carla Suarez Navarro 23) si frantuzoaica Alize Cornet 32).

Programul zilei de sambata la Roland Garros. Simona Halep joaca pe terenul 18!

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de sambata, 2 iunie, in competitia de Grand Slam din capitala Frantei.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Roland Garros: Zverev si Dimitrov, victorii dupa meciuri maraton n turul al doilea - Berdych si Querry, eliminati din competitie

Alexander Zverev favorit 2) si Grigor Dimitrov 4) au fost pusi la incercare in turul al doilea de la Roland Garros, cei doi jucatori avand nevoie de cinci seturi pentru a trece de Dusan Lajovic, respectiv Jared Donaldson. Ziua de miercuri a adus eliminarea altor doi capi de serie de pe tabloul de simplu masculin al competitiei pariziene: Sam Querry 12) si Tomas Berdych 17).

Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Miercuri vor intra pe terenurile de la Roland Garros trei dintre jucatoarele noastre aflate in competitia din capitala Frantei.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )