Libnet.ro
UNICEF

20:45

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Oficial! Toti romanii vor pierde bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor nu aduce vesti bune pentru majoritatea romanilor. Documentul stabileste ca pensionarii de rand nu vor mai cumula mai multe tipuri de pensii, in timp ce persoanele care au pensii speciale, se.

Dan Barna: Cu PNL este o relatie fireasca. Romanii vor putea alege intre Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS

Dan Barna a afirmat ca USR are o relatie fireasca cu PNL, precizand ca cel mai interesant obiectiv pentru tara noastra este ca romanii sa aleaga in turul al doilea la prezidentiale intre Klaus Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS, oricare va fi el, scrie Mediafax.

Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul National Ion C. Bratianu din Pitesti si Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti sunt liceele cu cei mai multi elevi cu media de admitere 10. in total, 188 de absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10 la liceu. Potrivit calculelor HotNews, la 86 de colegii nationale si licee teoretice cea mai mare medie de admitere a fost 10.

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )