Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala gratuita de programare din Bucuresti a dat startul inscrierilor. Etapele pe care candidatii trebuie sa le parcurga

Adevărul Adevărul,
Scoala gratuita de programare din Bucuresti a dat startul inscrierilor. Etapele pe care candidatii trebuie sa le parcurga

ACADEMY+PLUS, scoala gratuita de programare deschisa in parteneriat cu ecole 42 din Paris, da startul oficial inscrierilor pentru al doilea an de curs la sediul din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Scoala gratuita de programare: 500 de locuri disponibile

ACADEMY+PLUS, scoala gratuita de programare deschisa in parteneriat cu Ecole 42 din Paris, da startul oficial inscrierilor pentru al doilea an de curs la sediul din Bucuresti. Scoala extinde la 500 numarul de locuri disponibile pentru cursantii din.

Pro TV anunta competitia sportiva Ninja Warrior si da startul inscrierilor: ce presupune noul format

Pro TV confirma ca a achizitionat licenta formatului de televiziune Ninja Warrior, o competitie sportiva asemanatoare revelatiei Exatlon de la Kanal D, si anunta ca a dat startul preselectiilor.

Scandal in Parcul Tineretului din Bucuresti. Locuitorii din zona au alertat autoritatile

Scandal in Parcul Tineretului din Bucuresti, dupa ce mai multi copaci au fost defrisati joi dimineata. Oamenii care locuiesc in zona au chemat politia si Garda de Mediu sa-i opreasca pe cei care au ?.

Admitere facultate 2018: Cand incep inscrierile si care sunt conditiile de admitere la facultatile Universitatii din Bucuresti

Universitatea din Bucuresti anunta ca inscrierile pentru admiterea la facultate in 2018 se desfasoara in perioada 6 - 26 iulie 2018, iar data limita de afisare a rezultatelor este 29 iulie 2018. in.

Principele Nicolae s-a rugat de Rusalii in Biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti: Ce semnificatie are gestul nepotului Regelui Mihai(FOTO)

Principele Nicoale si sotia sa Alina-Maria s-au rugat de Rusalii la Biserica Voievodala Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti. Prezenta nepotului Regelui Mihai in acest lacas de cult are o incarcatura simbolica.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

VIDEO Incendiu masiv la o scoala din Bucuresti

20 de autospeciale si mai multe echipaje de descarcerare se afla la ora aceasta la Scoala nr. 124 din Bucuresti dupa ce in cursul noptii a izbucnit un incendiu puternic, potrivit Digi 24.

Bucuresti: Incendiu PUTERNIC la Scoala nr. 124 din sectorul 5 (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la Scoala nr. 124 din Sectorul 5 al Capitalei. ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca o parte din acoperisul cladirii s-a prabusit, potrivit Hotnews. Din fericire, nu.

VIDEO Scoala nr. 124 din Bucuresti, distrusa de un incendiu. Unitatea nu avea autorizatie de securitate la incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la Scoala nr. 124 din Sectorul 5 al Capitalei, o parte din acoperisul cladirii prabusindu-se, potrivit ISU Bucuresti -Ilfov, citat de Mediafax. La fata locului, au fost trimise 20 autospeciale de stingere, trei autoscari, un echipaj de descarcerare si mai multe echipaje SMURD. La fel ca toate unitatile scolare din sectorul 5, Scoala 124 nu avea autorizatie de securitate la incendiu. Elevii vor fi relocati la trei scoli din apropiere.

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Cel mai cunoscut oras din Romania este Bucuresti. Cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, Capitala Romaniei este una dintre cele mai aglomerate metropole din Europa. Bucuresti se imparte in 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )