Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sectorul energetic, cel mai reglementat din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul energetic, cel mai reglementat din tara noastra

Sectorul energetic este cel mai reglementat din tara noastra, dar se afla intr-o dinamica foarte accelerata, a declarat Silvia Vlasceanu, director executiv al Asociatiei Companiilor de Utilitati din Energie ACUE), in cadrul conferintei PRIA Competition: Consumatorii vor deveni si producatori si vor consuma din ce in ce mai putin din sistem, si cladirile la fel, dupa anul 2020 ele vor avea un consum de energie apropiat de zero. continuă pe Ziarul Bursa

Verdictul lui Zidane: Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume

Zinedine Zidane a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Record ca, in opinia sa, Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume la ora actuala.

Un barbat a iesit din inchisoare dupa 44 de ani! Ce l-a frapat cel mai tare din lumea de afara

In 1971 a fost condamnat la inchisoare. Avea doar 25 de ani, iar acum dupa 44 de ani a fost eliberat. Lumea, tehnologia era complet diferita la sfarsitul anilor 60, asa ca este perfect normal ca.

Noua dintre primele 15 orase cu cel mai rapid internet din lume se gasesc in Romania

Noua dintre primele 15 orase ce au acces la cel mai rapid internet de mare viteza se regasesc in Romania, insa autoritatile de la Bucuresti trebuie sa ia masuri pentru reducerea decalajului existent intre zonele urbane si rurale pe acest segment, a afirmat, citata de Agerpres, Elisabetta Capannelli, director de tara pentru Romania al Bancii Mondiale, cu ocazia lansarii Raportului Digital Dividends World Development 2016.

Povesti de succes din Tara lui Andrei: Cum a reusit proiectul Soare la Miclesti sa furnizeze apa calda tuturor institutiilor publice din comuna

Idei din Tara lui Andrei este un program prin care OMV Petrom, impreuna cu Fundatia PACT, incurajeaza initiativele sustenabile ale romanilor care vor sa isi sprijine comunitatea, ajutand-o sa se dezvolte. Soare la Miclesti si-a propus sa imbunatateasca nivelul de trai din comuna prin instalarea de panouri solare la scolile si gradinite, la dispensarul comunal, la postul de politie, precum si la primaria comunei. Astfel, prin utilizarea lor a putut fi furnizata apa calda menajera. Initiatorul, Ciprian Trifan, spune ca nu s-a asteptat de la inceput sa castige competitia, dar sfatuieste comunitatile sa isi doreasca mai multe pentru sine.

Cel mai rapid tractoras de tuns iarba este un VIKING T6 de 408 Cai Putere care poate rula cu 215 km/h

Un nou record mondial pentru cel mai rapid tractoras de tuns iarba a fost stabilit recent pe un aeroport din Norvegia, unde un agregat marca VIKING evident, puternic modificat a atins 215 km/h. Tractorasul VIKINK T6 dezvolta 408 Cai Putere CP).

Pipinu, cel mai de ras dansator. Video demential

Cel mai caraghios dans Harlem Shake a devenit istorie. Si asta pentru ca Pipinu da lectii oricarui dansator de breakdance.

Cel mai eficient leac pentru nervi, greturi si dureri de cap. Trei beneficii incontestabile ale ceaiului de roinita

Cel mai eficient tratament naturist pentru eliberarea stresului, alaturi de sunetul de ploaie si de uleiul esential de lavanda, este ceaiul roinita, recomandat de specialisti.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Pretul futures al aurului a urcat ieri, pe pietele externe, la cel mai ridicat nivel din ultimul an, investitorii indreptandu-se catre acest plasament considerat sigur dupa ce, miercuri, presedintele Federal Reserve Fed), Janet Yellen, a sugerat ca banca centrala americana ar putea amana majorarea dobanzilor.

Winmasters prezinta cel mai mare bonus din Romania!

Winmasters, compania internationala de gaming online care reuneste sub acelasi nume pariuri sportive, casino, poker si alte jocuri pe cea mai prietenoasa si atractiva platforma, ofera jucatorilor romani cel mai bun bonus de pe piata, de 100% pana la 300 RON! .

Acuratete la secunda: fizicienii au creat cel mai precis ceas din lume

Fizicienii nemti au creat cel mai precis ceas de pe Pamant, reusind sa atinga un nivel de acuratete fara precedent. L-au numit ceas optic cu un singur ion, iar dispozitivul functioneaza prin masurarea frecventelor de vibratie a ionilor de yterbiu, pe masura ce acestia oscileaza inaine si inapoi, de sute de trilioane de ori de [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )