Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sefa Administratiei Fondului pentru Mediu a fost revocata din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefa Administratiei Fondului pentru Mediu a fost revocata din functie

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Andreea Kohalmi-Szabo, a fost revocata din functie, potrivit unei decizii a prim-ministrului, publicata miercuri in Monitorul Oficial, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa 14 ani, Iulian Iancu a fost schimbat din functia de presedinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputatilor

Iulian Iancu, unul dintre cei mai influenti si controversati deputati PSD, a fost schimbat din functia de presedinte al comisiei pentru industrii din Camera Deputatilor, fiind inlocuit cu liberalul Sorin Bumb, cu doar trei luni inainte de finalizarea actualei legislaturi. Era o functie importanta, pe care o detinea din 2006, iar din aceasta pozitie a putut influenta soarta multor legi economice si a capatat, de-a lungul anilor, o influenta foarte puternica in sectorul energetic. I s-a oferit in schimb functia de membru in Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Cu ce se ocupa Smiley dupa ce Vocea Romaniei a fost scoasa din grila PRO TV. Asa are grija de familia lui!

Vocea Romaniei a fost scoasa din grila Pro TV, iar juratii si moderatorul au fost nevoiti sa-si gaseasca alte proiecte. Cu ce se ocupa acum Smiley? Vocea Romaniei, scoasa din grila Pro TV. Cu ce se ocupa acum Smiley? Cunoscutul cantaret a ramas fara Vocea Romaniei, dar a gasit alte surse de venit. Smiley trage .

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

Robert Negoita contesta in instanta ordinul prin care a fost suspendat din functia de primar: Este jenant

Robert Negoita anunta ca va contesta in instanta ordinul de prefect in baza caruia a fost suspendat din functia de primar al Sectorului 3 pe motiv ca la alegerile din 27 septembrie va candida din partea altui partid decat cel pe listele caruia a fost ales in 2016. El califica acest demers pripit si lipsit de responsabilitate.

Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura au fost exclusi din partid

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid.

Dan Ciocan a fost exclus din partid dupa ce a absentat de la motiunea de cenzura

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus, ieri seara, din partid de catre organizatia PSD Caracal pentru ca a absentat de la motiunea de cenzura, conform news. ro.

Liderul Samsung, Jay Y. Lee, judecat pentru o fuziune controversata din 2015

Liderul grupului Samsung Jay Y. Lee a fost pus sub acuzare pentru o controversata fuziune din 2015 a doua unitati de afaceri, a declarat marti un oficial al procuraturii, citat de DW.

Robert Negoita, aliatul lui Ponta, a fost suspendat din functia de primar

Prefectul Municipiului Bucuresti a emis, la data de 31 august 2020, un ordin pentru suspendarea lui .

Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a celor patru parlamentari care au absentat luni din Pa.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )